Britannian kuninkaallisessa perheessä todettiin koronatartunta – prinsessa Anne ei voi nähdä kuningatarta jouluna

Prinsessa Annen aviomiehellä on todettu koronatartunta ja pariskunta joutuu eristäytymään omaan kotiinsa.

Britannian kuninkaallisen perheen perinteinen joulunvietto on ottanut viime viikkojen aikana monta takaiskua. Sen lisäksi, että tuleva joulu on ensimmäinen, jonka kuningatar Elisabet viettää leskenä, on kuningatar vallitsevan koronatilanteen vuoksi joutunut perumaan sekä joulunvieton Sandringhamin kartanossa että perinteisen suvun joulupäivällisen.

Tarkoituksena kuitenkin oli, että kuningatar tapaisi läheisiään joulun aikana Windsorin linnassa koronarajoituksia ja varotoimia noudattaen.

Tytärtään, prinsessa Annea kuningatar ei kuitenkaan ainakaan pysty tapaamaan, sillä Annen aviomiehellä, Sir Timothy Lawrencella on todettu koronatartunta, uutisoi People.

Kuningatar ottaa vastaan joitakin perheenjäseniään Windsorin linnassa

Prinsessa Anne ja Timothy Lawrence eristäytyvät virallisten säädösten mukaan kotiinsa Gloucestershiressa kymmenen päivän ajaksi.

Timothy Lawrence on prinsessa Annen toinen aviomies. Pariskunta avioitui vuonna 1992.

Kuninkaallista perhettä lähellä oleva sisäpiiriläinen kertoi Peoplelle, että kuningattaren päätös jäädä jouluksi Windsorin linnaan toista vuotta peräkkäin, oli pitkällisen pohdinnan tulos. Päätökseen vaikutti ennaltaehkäisevä lähestyminen koronaviruksen leviämiseen.

Samainen lähde paljasti, että muutama kuninkaallisen perheen jäsen kuitenkin vierailisi kuningattaren luona joulupyhien aikana. Sitä, ketkä perheen jäsenistä Windsoriin vierailulle menevät, ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinssi William ja herttuatar Catherine perheineen asuvat hieman kauempana, mutta kuningattaren kaksi nuorinta poikaa, prinssi Andrew ja prinssi Edward perheineen asuvat Windsorin alueella, minkä vuoksi ainakin heidän oletetaan vierailevan äitinsä luona.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja