Briatore kehottaa Renault-leiriä pysymään rauhallisena

Renault'n F1-tallin päällikkö Flavio Briatore kehottaa joukkojaan pysymään rauhallisena huolimatta Ferrarin kaksoisvoittoon päättyneestä Saksan GP:stä.

Ferrarin Michael Schumacher teki sen, mitä saksalaiset formulafanit Hockenheimin radalla häneltä toivoivat. Saksalainen nousi toisesta lähtöruudusta Saksan GP:n voittoon ja kavensi kuljettajien MM-sarjaa johtavan Renault'n Fernando Alonson pistejohtoa.

- Tällaisen vaikean viikonlopun jälkeen on tärkeää pysyä rauhallisena. Johdamme edelleen molempia MM-sarjoja. Taistelu on kuitenkin kovaa, kuten kauden alussa odotimme, Briatore sanoi.

Bridgestonen renkaita käyttävän Ferrarin lisäksi myös Michelinin rengastamat McLaren ja Honda ylsivät Renault'n edelle. Molemmat Renault-kuljettajat, viidenneksi sijoittunut Fernando Alonso ja kuudenneksi ajanut Giancarlo Fisichella, valittivat renkaidensa kuluneen rakoille Hockenheimissa.

- Minun osaltani se iski toisella rengassarjallani. Vain muutaman kierroksen jälkeen autostani tuli lähes ajokelvoton. Syyt täytyy tutkia. Havaitsimme myös, että jotkut Michelin-renkaita käyttävät autot olivat meitä nopeampia tänään, ja meidän suorituskyvystämme puuttui jotain koko viikonlopun ajan, Fisichella kuvaili tilannetta.

Renault johtaa valmistajien MM-sarjassa Ferraria nyt 10 pisteellä ja Alonso on kuljettajien sarjassa 11 pistettä Schumacheria edellä.

- Tämä viikonloppu oli koko tallille vaikea alusta loppuun. Fernando ja Giancarlo tekivät mahtavaa työtä tuodessaan autot maaliin pistesijalla. Meidän täytyy nyt koota joukkomme Enstonen ja Viryn tehtaillamme, analysoida Michelinin kanssa tämän viikonlopun tapahtumat sekä puristaa ankarasti, jotta pääsemme Budapestissa takaisin kärkeen, Briatore linjasi toimenpiteet ennen viikon kuluttua ajettavaa Unkarin GP:tä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat