Bret Michaelsin paratiisissa on varjoja

Rokkari Bret Michaels murskaa sydämiä rosoisella rokkarin olemuksellaan. Rakkausrintamalta kuuluu hyvää, mutta hurmurin elämää varjostavat ongelmat terveyden kanssa.

Bret Michaels, Kuva: Wireimages/AOP

Bret Michaels, Kuva: Getty Images, Ethan Miller

Bret Michaels on yhdysvaltalainen muusikko, joka tunnetaan niin Poison-yhtyeen nokkahahmona kuin naistennaurattajanakin. Leppoisan rokkarin elämää varjostavat kuitenkin terveysongelmat. Lapsena Michaelsilla todettiin ykköstyypin diabetes ja tänä vuonna hän on joutunut sairaalaan aivoverenvuodon ja sydänongelmien vuoksi.

Michaels on tullut tutuksi muillekin kuin rockmusiikin ystäville "Rokkarille morsian" -sarjasta, jossa hän etsi puolisoa itselleen. Rakas löytyi kuitenkin lopulta lähempää kuin kukaan osasi arvata. Hän kihlautui vastikään lastensa äidin Kristi Lynn Gibsonin kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi tytärtä. Pariskunta on ollut onn-off -suhteessa jo 16 vuotta.

Bret Michaels ex-tyttöystävä Pamela Andersonin kanssa, Kuva: Wireimages/AOP

Bret Michaels Kristi Lynn Gibsonin ja lasten kanssa, Kuva: Wireimages/AOP

Tänä keväänä Michaels joutui kovan paikan eteen, kun hän sairastui aivoverenvuotoon. Tämän jälkeen hänen sydämestään löytyi reikä. Mies on toipunut vastoinkäymisistä hyvin. Sairastaminen on tuttua Michaelsille jo entuudestaan, sillä hän sairastui ykköstyypin diabetekseen vain kuusivuotiaana.

Michaels on sanonut, että diabetekseen sairastuminen niin nuorena oli onni, sillä siitä on tullut osa häntä. Rokkari yrittääkin pitää hyvää huolta terveydestään, vaikka aina se ei ole onnistunut. Tähti on muun muassa pyörtynyt kesken Poison-yhtyeen keikan, koska oli unohtanut piikittää itseensä insuliinia ennen konserttia. Kun rokkari deittaili Pamela Andersonia 90-luvun alussa, Baywatch-sarjan työntekijät luulivat, että itseään pistävä rokkari puuhaili laittomuuksia ja kuvauspaikalle syntyi kaaos.

– Se oli aika villiä. Olisin voinut haastaa heidät oikeuteen, mutta en tehnyt sitä, Michaels on sanonut.

Bret Michaels, Kuva: Getty Images, Jason Merritt

Bret Michaels, Kuva: Wireimages/AOP

Nykyään Michaels pärjää diabeteksensa kanssa hienosti.

– Diabetes on vain yksi haaste lisää elämässäni. Se täytyy hyväksyä, koska muita mahdollisuuksia ei ole. Joko huolehdit itsestäsi hyvin tai sitten sairaus ottaa vallan elämässäsi, eikä se ole enää niin upeaa, tähti neuvoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: diabeteshealth.com, blender.com

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja