Breaking Bad -tähti sai kuulla olevansa sukua kuningas Charlesille – täräytti suoran mielipiteensä monarkiasta vain hetkeä aiemmin

Bob Odenkirk sai kuulla yllättäviä uutisia osallistuttuaan Finding Your Roots-ohjelmaan.

Breaking Bad- ja Better Call Saul -sarjoista tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Bob Odenkirk sai taannoin kuulla yllättäviä uutisia: Hän on kaukaista sukua Ison-Britannian kuningas Charlesille

Yllättävä sukulaissuhde paljastui, kun Odenkirk osallistui Finding Your Roots -ohjelmaan, jossa juontaja Henry Louis Gates Jr. auttaa julkisuudesta tuttuja henkilöitä tutustumaan näiden sukuhistoriaan. 

Ohjelmassa juontaja kertoo Odenkirkille, että tämä ja kuningas Charles 11. serkkuja.

– Tämä on hullua, Odenkirk sanoo jaksossa nauraen. 

Odenkirk sai tietää olevansa sukua kuninkaalle isänsä puolelta. Näyttelijällä ei ollut juurikaan tietoa isän puolen suvustaan, sillä isä jätti perheen Odenkirkin ollessa 15-vuotias. Juontaja Gates Jr. kertoi näyttelijälle, että tämän isän viides isoisoisä syntyiavioliiton ulkopuolella Maria Catharina Beinille ja Plönin herttualle vuonna 1755.

Ennen kuin Odenkirk sai tietää yhteydestään kuningas Charlesiin hän sanoi juontaja Gates Jr.:lle, ettei hän ole monarkisti tai usko kyseiseen valtiomuotoon.

– Tiedätkö, minusta se on hieman kieroutunutta. Ymmärrän, miksi yhteiskunta rakensi itsensä monarkkien ja johtajien ympärille ja jatkoi sitä sukupolvelta toiselle, hän sanoo jaksossa.

– Ymmärrän, että se kulkee jokaisen yhteiskunnan, jokaisen sivilisaation läpi. Mutta mielestäni olemme päässeet parempaan paikkaan demokratian avulla ja meidän pitäisi jatkaa tällä tiellä, hän jatkaa.

Tämän jälkeen Gates Jr. kertoi Odenkirkille tämän sukulaissuhteesta kuninkaaseen. ​

– No, ehkä muutan mieltäni asian suhteen, Odenkirk nauroi viitaten vain hetkeä aiemmin antamiinsa lausuntoihin koskien monarkiaa.

Odenkirk tunnetaan parhaiten Saul Goodmanin roolistaan Breaking Badissa sekä sen spin-off-sarjassa  Better Call Saul. Vuonna 2021 uutisoitiin Odenkirkin joutuneen sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi

Lähteet: People, Metro, Youtube

Lue myös:

    Uusimmat