Brassikärki tykitti HJK:n Veikkausliigan piikkipaikalle – KuPS-hyökkääjä huimassa maalivireessä

HJK otti vahvan voitoin kotonaan Interistä (Ruutu+:n kuvaa) 4:57

HJK nousi Veikkausliigan kärkeen 3-0-kotivoitolla FC Interistä tiistaina. Klubin tehomiehenä hääri kaksi maalia tehnyt brassi Joao Klauss De Mello.

Klauss De Mello istuskeli avausjakson vaihtopenkillä, mutta pääsi irti heti toisen jakson alussa ja tulosta tuli.

Hän ehti olla kentällä vain minuutin, kun verkko heilui ensimmäistä kertaa Inter-maalivahti Henrik Moisanderin selän takana. Lisää tuli vain kymmenen minuuttia myöhemmin, kun brassikärki teki illan ja HJK:n ottelun toisen osuman.

Loppulukemat 3-0 viimeisteli Filip Valencic.

HJK nousi voitolla Veikkausliigan kärkeen kahden pisteen erolla toiseksi kivunneeseen KuPSiin. Kuopiolaiset voittivat omassa ottelussaan VPS:n vieraskentällä 2-0. Maalipörssiä johtava KuPSin Rasmus Karjalainen jatkoi maalitehtailuaan niittaamalla ottelun loppulukemat rangaistuspotkusta.

Karjalainen on tehnyt tällä kaudella jo yhdeksän maalia.