Mainos

Brasilian prostituoidut innostuivat kieliopinnosta – täkynä jalkapallon MM-kisat

Brasilialaisen Belo Horizonten kaupungin prostituoidut ovat ilmoittautuneet suurin joukoin ilmaisille kielitunneille ennen maassa järjestettäviä jalkapallon MM-kisoja. Belo Horizonte on yksi vuonna 2014 järjestettävien kisojen isäntäkaupungeista.

Prostituoitujen järjestön presidentti Cida Vieira kertoo, että naiset haluavat olla valmiita vastaanottamaan ulkomaiset vieraat myös kielitaitonsa puolesta.

– Kun kaikki täällä puhuivat siitä, miten pitää olla valmiina kisoja varten, myös me päätimme, että naisten pitää valmistautua tilaisuuteen omalla tavallaan, Vieira toteaa Reutersin haastattelussa.

Järjestö on etsinyt vapaaehtoisia opettamaan naisille englantia, espanjaa ja portugalia. Vieira huomauttaa, että osa prostituoiduista on maahanmuuttajia eivätkä he osaa kunnollisesti edes Brasiliassa yleisesti puhuttavaa portugalia.

– Kielitaito on olennainen asia naisten arvokkuuden kannalta. On tärkeää, että naiset pystyvät neuvottelemaan esimerkiksi reilun hinnan asiakkaansa kanssa ja puhumaan puolestaan muutenkin.

Jalkapallon 20. maailmanmestaruuskilpailut pelataan Brasiliassa kesällä 2014. Kisakaupunkeina toimivat Belo Horizonten ohella muun muassa Recife, Rio de Janeiro ja Sao Paulo. Turnauksen loppuottelu pelataan Maracanalla Rio de Janeirossa 13. heinäkuuta.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.