Bradley Cooper ei uskoisi välttämättä olevansa hengissä, jos ei olisi isä

Näyttelijä Bradley Cooperille suhde 6-vuotiaan Lea-tyttäreen on yksi maailman tärkeimmistä asioista. 

Näyttelijä Bradley Cooper, 49, kertoi Dax Shepardin   Armchair Expert -podcastissa, että häneen suhteensa 6-vuotiaaseen tyttäreensä Leaan on hänelle yksi maailman tärkeimmistä asioista. Lean äiti on malli ja Cooperin eksä Irina Shayak, 38. 

–Vanhempana oleminen? Rehellisesti sanottuna en ole varma, olisinko elossa, jos en olisi isä. En tiedä, Cooper kertoi podcastissa. 

Shepardin tiedustellessa, mitä olisi sitten tapahtunut, Cooper kertoi, ettei tiedä. 

Aiemmin podcastissa Shepard kysyi Cooperilta, onko hän miettinyt, tuleeko hänen tyttärensä menemään naimisiin hänen kaltaisensa kanssa vai ei, ja totesi, että tytöt naivat usein isänsä kaltaisia miehiä ja pojat puolestaan äitinsä kaltaisia naisia.

– Ajattelen sitä paljon, miten suhteeni tyttäreeni vaikuttaa hänen kasvuunsa ja siihen, millainen matka hänelle tulee. Ja erityisesti romanttisesti elämässä, missä tahansa läheisyys hänet löytääkin, Cooper pohti.

Cooperin tytär täyttää maaliskuussa seitsemän vuotta. 

– En itse viettänyt paljon aikaa isäni kanssa. Luulen, että olen jo viettänyt enemmän tunteja tyttäreni kanssa kuin tein isäni kanssa hänen koko elämänsä aikana. Joten se yksin on hullua, Cooper kertoi. 

Cooper käy usein syvällisiä keskusteluja tyttärensä kanssa ja on vaikuttunut Lean kyvystä ilmaista tunteitaan 6-vuotiaana.  

Cooper nähtiin Lean kanssa poikkeuksellisesti punaisella matolla Maestro-elokuvan ensi-illassa joulukuun lopussa 2023.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat