Brad Pitt jäi kiinni flirttailusta – Angelina Jolie raivoissaan!

Brad Pitt vietti aikaa nuoren kaunottaren kanssa, mikä sai Angelina Jolien raivon valtaan.

OK!-lehti kirjoittaa, että Hollywoodin tähtiparilla on tullut ryppy rakkauteen. Brad Pitt valokuvattiin nuoren brunetten seurassa uuden elokuvansa kuvauksissa Maltalla. Kuvissa Pitt ja hänen assistenttinsa kävelevät vierekkäin ja puhelevat lämminhenkisesti. OK!-lehden mukaan Angelina Jolie on raivoissaan, sillä näkee parin välisen keskustelun flirttailuna.

Lähteen mukaan Pitt ja leffakuvauksissa bongattu kaunotar ovat tulleet erittäin läheisiksi.

– Brad vaikuttaa onnellisemmalta, kun nainen on lähellä. Jos vietät 15 tuntia päivässä jonkun seurassa, tulette varmasti läheisiksi, lähde kertoo.

Naispuoliset ystävät kielletty!

World War Z -elokuvan kuvauksissa bongattu nuori nainen ei ole ainoa kaunotar, joka on saanut Jolien vihat niskoilleen. OK!-lehden mukaan näyttelijätär tahtoisi Pittin lopettavan ystävyyssuhteensa myös pitkäaikaisen ystävän Catherine Keenerin sekä ex-tyttöystävän Gwyneth Paltrow'n kanssa.

– Brad on katkaissut ystävyyksiä, koska Angelina paheksui niitä, mutta ei aio tehdä enää niin. Se on muuttanut Bradia ihmisenä, lähde kertoo.

– Hän ei pidä siitä, että Angelina yrittää kontrolloida häntä. Hän on sanonut suoraan, että hänellä on aina ollut naisia ystävinä ja tulee aina olemaan.

Huhujen mukaan Brangelinaksi kutsuttu Jolien mustasukkaisuus ei ilmeisesti vaikuta parin onneen – päinvastoin!

– Brad pitää siitä, vaikkei koskaan myöntäisi sitä. Angelina on yleensä hillitty ja viileänrauhallinen. Kun hän on mustasukkainen, se kertoo miten hulluna hän on Bradiin, lähde kertoo.


.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: OK!, Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja