Brad Pitt harvinaisessa tv-esiintymisessä – yllätti tavisystävänsä sisustusohjelmassa: "Hän on ollut se henkilö, jota arvostan elämässäni"

8:34
Oscar-gaalan voittajat ja häviäjät viihderaadin mankelissa

Hollywood-tähti Bard Pitt yllätti ystävänsä sisustusohjelmassa.

Oscar-voittaja ja Hollywood-tähtiBrad Pitt on tuttu näky valkokankaalla. Tähti on nyt tehnyt poikkeuksen tv-esiintymisen suhteen, sillä hänet nähdään sisustusohjelma Property Brothers IOU:n julkkisversion tähtenä. Ohjelmassa Pitt kääri hihansa ja ryhtyy todelliseen työhön. 56-vuotias näyttelijä yllättää pitkäaikaisen ystävänsä meikkitaiteilija Jean Blackin remontoimalla hänen autotallinsa vierasmajaksi.

Ohjelmassa Pitt puhuu lämpimästi ystävästään.

– Hän on perhettä. Olemme olleet kuin sisko ja veli. Hän on ollut se henkilö, jota arvostan elämässäni, Pitt kertoo ohjelmassa.

Pitt suunnitteli ystävälleen autotalliin hienon olohuoneen ja meikkinurkkauksen. Black lähti kolmeksi viikoksi pois kotoaan, jonka aikana Pitt toteutti suunnitelmansa. Molemmat olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

– Se oli kauhea läävä. Tämä on nyt upea. Olen odottanut jo pitkään, että jotain tapahtuisi tälle, Pitt kertoo.

Ohjelman Instagram-tilillä julkaistiin kuvat lopputuloksesta. 

Pittin ystävä on kiitollinen projektista palattuaan takaisin.

– On todella liikuttavaa ja arvostan tätä todella, ystävä kertoo.

Julkkiskauden muissa jaksoissa vierailevat muun muassa Michael Bublé, Rebel Wilson, Jeremy Renner, Viola Davis ja Melissa McCarthy.

Lähteet: Daily mail, CNN.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja