Botoxia ja implantteja: Äiti ja tytär tuhlanneet kymmeniä tuhansia näyttääkseen Katie Pricelta

Brittiläinen The Sun -lehti uutisoi plastiikkakirurgiaan addiktoituneista äidistä ja tyttärestä, jotka ovat käyttäneet 56 000 puntaa, eli noin 74 000 euroa, näyttääkseen samalta kuin idolinsa Katie Price.

Georgina Clarke, 38, ja Kayla Morris, 20, ovat olleet yhteensä 26 leikkauksessa. Rahat harrastukseen Kayla tienaa strippaamalla ja hänellä oli myös vanhempi miesystävä, joka halusi rahoittaa leikkauksia.

Yhteinen harrastus

– Äitini on paras ystäväni, ja plastiikkakirurgia on yhteinen harrastuksemme. Joka kerta kun käymme veitsen alla, olemme lähempänä Katien ulkonäköä, Kayla sanoo.

Äiti Georgina on samaa mieltä.

– Teemme kaiken yhdessä. Meistä on kivaa näyttää samalta, ostamme jopa samanlaisia vaatteita.

– Emme malta odottaa uusia rintaimplantteja, jotka otamme myöhemmin tänä vuonna. Haluamme myös isommat peput ja huulet. Haluan niiden olevan massiiviset.

Kuva Katiesta muutti elämän

Georgina muistelee, että kuva Katie Pricesta muutti hänen elämänsä.

– En aiemmin välittänyt ulkonäöstäni, en käyttänyt edes meikkiä, kunnes näin Katien. Kaikki hänessä miellytti minua, halusin olla yhtä lumoava.

Kayla kertoo olleensa isoja t-paitoja käyttävä poikatyttö ennen kuin hänkin innostui Katiesta. Kun Kayla täytti 18, hän alkoi äitinsä kanssa suunnitella yhteisiä käyntejä plastiikkakirurgilla.

Vain 17-vuotiaana Kayla jätti opintonsa kesken ja aloitti työt stripparina Birminghamin klubilla. Rahat säästettiin leikkauksiin. The Sunin mukaan Kaylalla oli myös suhde vanhempaan mieheen, joka maksoi osan hänen leikkauksistaan.

Kayla ja äiti Georgina ovat ottaneet yhteensä 15 kertaa täytettä huuliinsa ja 18 kertaa Botox-ruiskeita. Georgina on lisäksi kolmesti täyttänyt poskiaan.

He käyvät säännöllisesti hampaiden valkaisuissa, ottavat meikkitatuoinnit ja pidennykset ripsiin ja hiuksiin. Hiusten tyviväriin menee molemmilla 60 puntaa kuussa ja kynsiin 30 puntaa. Lisäksi he käyvät solariumissa viisi kertaa viikossa.

Addiktio maksaa heille 5000 puntaa vuodessa.

Kaikkia ei miellytä

Sekä Kayla että Georgina ovat sinkkuja. Kayla etsii uutta miestä maksamaan hänen elämäntyylinsä, sillä edellisen miehen vaimo sai tietää asiasta.

Georginaa ei Kaylan vanhemman miehen etsintä haittaa.

– Olen niin onnellinen Kaylan kaltaisesta tyttärestä. Elämme unelmaa, hän sanoo.

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Georgina kertoo saaneensa kirjeen, jossa paikalliset naiset sanoivat hänen pukeutuvan kuin huora ja hänen huuliensa näyttävän ”ankkahuulilta”.

– Rakastan sitä miltä näytän. Olemme molemmat lähempänä Katien ulkonäköä, mutta emme niin lähellä kuin haluaisimme olla. Vielä riittää tehtävää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja