Bomfunk MC's Music TV:n palkintoehdokkaana

Bomfunk MC's on ensimmäisenä suomalaisyhtyeenä päässyt ehdolle Music Televisionin (MTV) Euroopan musiikkipalkinnon saajaksi. Bomfunk MC's on ehdolla vuoden parhaaksi tulokkaaksi.

Bomfunk kilpailee myös parhaan pohjoismaisen esiintyjän palkinnosta alueellisessa sarjassa, jossa on ehdolla toinenkin suomalaisbändi, Darude. Bomfunk MC's myös esiintyy palkintogaalassa Tukholman Globenissa. Muita esiintyjiä ovat muun muassa Spice Girls, Backstreet Boys, Robbie Williams, Ronan Keating ja U2.

Suomen pop-artistien eteneminen noteerattiin tänään myös Yhdysvalloissa. Jenkkien keskeinen uutistoimisto AP kirjoitti, että suomalainen artisti on nyt ensi kertaa ehdolla MTV Europe Music Awards -palkinnon saajaksi.
AP kertoi dance- ja hiphop-yhtyeeksi kuvaamansa Bomfunk MC'sin pääsystä MTV-ehdokkaaksi.

MTV Europe Music Awards -palkinnot jaetaan 16. marraskuuta Tukholman Globen-hallissa. Bomfunk MC s esiintyy gaalassa. Palkintoja on jaossa kaikkiaan 21. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, johon voi osallistua sekä puhelimitse että sähköpostitse. Viime vuonna äänestäjiä kertyi yli kaksi miljoonaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat