Blogihelmiä: Vaadimme lisää julkkisseksiä!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä Helmen mahtavalla sinkkublogilla on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Ikisinkku81 kaipailee lisää julkkissutinaa. Pakko tunnustaan, on se Adam Lambert aika ihana!

"Kyllä Suomi on hyvä maa asua! Ei siksi, että ollaan ykkösiä EU:n lukutaitotilastoissa ja loistetaan korruptiotilastojen kärkipäässä. Eieieieiei. Vaan siksi, että täällä hyvinkääläinen Sauli voi mennä baariin, treffata Adam Lambertin ja kävellä kaksi viikkoa myöhemmin käsikynkkää sen kanssa Hollywoodissa paparazzien piirittämänä. Taas tuli todistettua, että Suomi on julkkisbongareiden luvattu maa. Täällä ylösenlaurit ja anttituiskut roikkuu kantabaarissa tai niihin voi törmätä taksijonossa tai lähi-Siwassa. "

Puuma JR on jo saanut sutinaa elämäänsä. Onko sinkkublogi syyllinen?

"Suosittelen lämpimästi sinkkunblogin aloittamista. Elämäni ei ole koskaan ollut näin vaihderikasta. Kävin ensimmäisillä sokkotreffeillä, treffit vielä kahden eri tyypin kanssa tiedossa ja olen tavannut aivan liikaa mielenkiintoisia ihmisiä. Tähän väliin pitää vielä sanoa, etten koskaan siis koskaan aikaisemmin ole ollut minkäänlaisilla treffeillä. Onko se niin, että kun tarpeeksi valittaa, niin asiat tapahtuvat? Vai olinko kyynistynyt niin paljon ja luovuttanut jo kaiken suhteen ja se jotenkin huokui minusta?"

Rakkautta vain

Blogistin suhde on soutamista ja huopaamista.

"Tässä tosiaan soudettu ja huovattu tuon seurustelun aloittamisen suhteen. Minä olen ollut valmis alusta asti, mutta Aa enemmän miettii järjellä. Vaikka on alusta asti sanonut, että haluaa minusta naisen itselleen. Aa määrittelikin meidän suhdetta ehkä-en-mä-tiä -suhteeksi, mikä kuvastaakin oikein hyvin tilannetta. Ollaan reilu kuukausi oltu tiiviisti viikonloput yhdessä, ja liikuttu paljon pariskuntana... Siis ilman että seurustellaan."

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja