Mainos

Blogihelmiä: Elätkö hullua rakkautta?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Aikuisen naisen päiväkirja

Erotiikasta kirjoittava blogisti pohtii tällä kertaa hullua rakkautta:

"Hyvä hullun rakkauden runtelema. Elät suhteessa, jossa rakastat ja kärsit. Vai elätkö? Meneekö suuri osa ajastasi rakkautesi pohtimiseen? Pitäisikö minun vai eikö pitäisi? Miksi se ei sitä ja miksi se juuri tätä?"

Kavioliitossa russin kanssa

Blogisti kirjoittaa elämästä gottlanninrussponin kanssa:

"Tänään poni sai olla aivan keskenään nauttimassa kesäpäivästä tallilla, mamma vietteli sen sijaan juhlia synttäreiden kunniaksi kun nyt sitten napsahti tälle ponitytölle 21v plakkariin. Huomenna tän mamman äiti menee ratsasteleen ponia, kuten myös ylihuomenna ja lauantaina kun mää oon taas vaihteeks töissä."

Pienempi kuin kolme (<3)

Kun 21-vuotias menee naimisiin, lähipiirillä on asiasta monta eri mielipidettä:

"Mitä enemmän olen katsellut hääohjelmia, kollannut hääsivustoja ja googlettanut hääkuvia, sitä suuremmaksi hääkuumeeni on kasvanut. 21-vuotiaana ystäväpiirini ainoana avioliittoa vakavasti ajattelevana naisena olen saanut kokea monta ”oletko ihan varma tästä” tai ”olet vielä niin nuori” -keskustelua, ja järkytys oli suuri kun kihlattuni kanssa julkistimme hääpäivämme: 7.7.2012."

Stilissima

Hääpukua saa tulla etsimään viime tipassakin, kunhan muistaa, ettei lyhyessä ajassa ehditä tehdä muutoksia pukuun:

"Myöhäisimmän morsiamen titteliä pitää toistaiseksi vielä eräs turkulainen morsian, joka tuli keskiviikkona sulkemisaikaan varaamaan sovitusaikaa torstaille, että saa puvun lauantaille."

Häämatkalla purjeveneessä

Juhannusta voi juhlia vaikka purjeveneessä toisella puolelle maailmaa:

"Suomalaisystävämme olivat jo edellisenä päivänä ankkuroineet Ever Afterinsa sinne, joten poimimme heidän vierestään vapaan poijun ja aloitimme yhdessä juhannuksenvieton. Salme oli kattanut kunnon juhannuspöydän salonkiin; tarjolla oli ”uusia perunoita”, Carrefourista löytynyttä silliä, lohta, kananmunia, tilliä ja erityisesti Laurin riemuksi myös ehtaa, suomalaista ruisleipää."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.