Bloggaaja Veera Bianca on pudottanut painoaan huimat 35 kiloa – näin lääkäri Pippa Laukka kommentoi muodonmuutosta

1:03
Bloggaaja Vera Bianca teki elämäntapamuutoksen Olet Mitä Syöt -ohjelmassa.

Veera Bianca opiskelee itsekin paraikaa ravitsemusvalmentajaksi. 

Matkabloggaaja Veera Bianca laittoi viime kesänä elämäntapansa uusiksi MTV3-kanavalla nähdyssä Olet mitä syöt -ohjelmassa. Bloggari karisti ohjelmassa lääkäri Pippa Laukan avulla 13 kiloa. Hän ei ole palannut sen jälkeen vanhoihin tottumuksiinsa ja onkin karistanut nyt huimat 35 kiloa lähtöpainostaan. 

Bianca julkaisi Instagram-tililleen ennen- ja jälkeen -kuvan muodomuutoksestaan. 

–  Elämäntapamuutoksessa oma olo ja terveys on ulkonäköä paljon tärkeämpää, mutta nämä muutoskuvat muistuttavat itseäni siitä kovasta duunista mikä on takana! Ihan hullua miten paljon oman hyvinvoinnin eteen voikaan vuodessa tehdä. Kiitos kun herätit mut Pippa Laukka, Veera kirjoittaa kuvaparin yhteyteen. 

– Kiitos. Sydämmelliset onnittelut kovasta työstä ja huikeasta muutoksesta kohti parempaa terveyttä! Oot esikuva monelle, Pippa Laukka kirjoittaa kommenttikenttään. 

Nykyisin Veera opiskelee ravitsemusvalmentajaksi. Hän kertoi asiasta huhtikuussa MTV Uutisten haastattelussa

– Haluan oppia ravinnosta lisää omaa elämää varten ja tulevaisuudessa myös tarjota kanavissani pelkän oman kokemuksen sijaan tieteeseen ja tutkimukseen perustuvaa asiaa ravinnosta ja painonpudotuksesta. Ymmärrän hyvin, että neljän kuukauden koulutus on ihan eri kuin vuosien yliopistotutkimus, mutta tämä on sopiva juuri minun tarpeisiin. Toivottavasti voin tulevaisuudessa auttaa muitakin onnistumaan samanlaisissa tavoitteissa, Veera kertoi keväällä Instagram-tilillään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja