Black Panther -tähti kuoli syöpään vain 43-vuotiaana – kuolinilmoituksesta kaikkien aikojen suosituin tviitti

1:05
Black Panther -elokuvasta tunnettu näyttelijä Chadwick Boseman on kuollut

Muun muassa Black Panther- ja Da 5 Bloods -elokuvissa näytellyt Chadwick Boseman hävisi neljä vuotta kestäneen taistelun syöpää vastaan.

Elokuvamaailmaa viikonloppuna kohdannut suru-uutinen Chadwick Bosemanin kuolemasta on noussut Twitterissä kaikkien aikojen tykätyimmäksi tviitiksi.

Muun muassa CNN uutisoi, että Bosemanin virallisella Twitter-tilillä julkaistu suru-uutinen on nyt noussut kaikkien aikojen "tykätyimmäksi" tviitiksi.

Twitter varmisti asian lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Suru-uutisen kertovasta tviitistä on tämän artikkelin kirjoitushetkellä tykätty jo yli 6,6 miljoonaa kertaa.

Edellinen kaikkien aikojen suosituin tviitti oli Yhdysvaltojen entisen presidentin Barack Obaman vuonna 2017 julkaisu, jossa hän siteeraa Etelä-Afrikan entistä presidenttiä Nelson Mandelaa.

Kyseisestä viestistä on tykätty 4,3 miljoonaa kertaa ja sitä on kommentoitu 1,6 miljoonaa kertaa.

”Kukaan ei synny vihaamaan toista ihmistä tämän ihonvärin tai taustan tai uskonnon takia…”, Obama kirjoitti.

"Lepää rauhassa, Kuningas"

Lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt ovat ilmaisseet osanottonsa viestipalvelussa. Surijoiden joukossa on ymmärrettävästi lukuisia Bosemanin näyttelijäkollegoita.

Bosemanin rinnalla Marvel-elokuvissa Captain American roolia näytellyt Chris Evans viestittää olevansa syvästi järkyttynyt Bosemanin kuolemasta.

– Olen todella järkyttynyt. Tämän on enemmän kuin sydäntäsärkevää. Chadwick oli erityinen. Todella ainutlaatuinen. Hän oli sitoutunut ja utelias taiteilija. Häneltä jäi luomatta paljon uskomatonta työtä. Olen loputtoman kiitollinen ystävyydestämme. Lepää rauhassa, Kuningas, Evans kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Myös Iron Manina tunnettu Robert Downey Jr. muistaa Bosemania tviitillä.

– Boseman tasoitti pelikenttää samalla, kun hän taisteli hengestään…Se on sankaruutta. Tulen muistamaan hyvät ajat, naurun, ja kuinka hän muutti alaa, Downey kirjoittaa.

Surijoiden joukossa on myös demokraattien  presidenttiehdokas Joe Bidenin rinnalla varapresidentiksi pyrkivä Kamala Harris, joka kirjoittaa sydämensä murtuneen suru-uutisesta.

– Boseman oli loistava, lempeä, oppinut ja nöyrä. Hän lähti liian aikaisin, mutta hänen elämällään oli merkitystä, Harris tviittasi.

Muun muassa Da 5 Bloods- elokuvasta ja Black Panther -supersankariroolista tunnettu Chadwick Boseman menehtyi perjantain ja lauantain välisenä yönä suomen aikaa.

Boseman menehtyi paksusuolen syöpään. Hän oli kuollessaan vain 43-vuotias.


Juttua muokattu 30.8. klo 13.42: Korjattu viimeisen kappaleen kuolinsyy. Boseman menehtyi paksusuolen syöpään, ei kurkkusyöpään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja