Mainos

Björn-sivupersoona vaivaa Mel Gibsonia

Stephen Kingin kauhuromaani Pimeä puoli saattaa kuvata arkitodellisuutta paremmin kuin olisi uskonut. Ainakin jos kyseessä on näyttelijä-ohjaaja Mel Gibson.

Ollako Björn vaiko Mel, kas siinäpä kysymys.

Radio Times -aikakauslehdelle antamassaan haastattelussa Mel Gibson toteaa, että joskus hänessä ottaa vallan pimeä puoli nimeltään Björn.
-Joskus kuvittelen olevani hautaamassa Björniä. Hän makaa kuopassa viikinkikypärä päässään ja mätän multaa hänen päälleen, kunnes hän yhtäkkiä nostaa kätensä, Gibson kertoo ruotsalaisesta painajaisestaan. -Mielipuolisuuteni ei useinkaan näy, sillä toimiminen yhteiskunnassa edellyttää sen kontrolloimista, Gibson selittää.

Gibson kokee hankalaksi tilanteet, joissa Björn ottaa vallan ja alkaa sooloilla tuhoisin seurauksin.
-Joskus tulee sanottua jotakin sellaista, mikä loukkaa toista, mutta itselläni ei ole aavistustakaan miksi sanoin niin pahasti, Mel manaa Björn-veijarin vallan merkillisiä tempauksia.
-Näytteleminen sentään on hyvää terapia sivupersoonan hallitsemiseen, lohduttautuu Mel, jonka suosikkibändeihin australialainen Björn Again tuskin lukeutuu.

Mel Gibson sanoo olevansa ikuisesti onnellinen, että hänen muinainen haaveensa päätyä journalistiksi ei toteutunut.
-Intohimoni oli lentää helikopterilla sotatoimialueelle. Tälläkin hetkellä olisin todennäköisesti Ylä-Slovoviassa väistelemässä luoteja ja kuitenkin sitä mieltä, että tämä se vasta hauskaa on, sanoo Gibson sen kummemmin tarkentamatta missä mokoma Ylä-Slovovia mahtaa sijaita.
-Todennäköisesti olisin jo vainaja. Tai sitten en. Jumala suojelee suurimpia idiootteja, joten ainakin minusta hän olisi pitänyt hyvää huolta. Olen hölmöillyt riittävästi sellaisissakin tilanteissa, joissa minulla ei ole ollut edes järkevää syytä olla mukana, Mel Gibson ihmettelee.
(STT-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.