"Bion 3 paransi hyvinvointiani"

Paljon matkustelevat tietävät, että vatsan toiminnasta on hyvä pitää huolta. 37-vuotias Taina kertoo, miten Bion 3 -valmiste auttoi häntä parantamaan hyvinvointiaan.

Matkustelusta pitävä Taina on kärsinyt matkoillaan vatsan ongelmista. Maitohappobakteeritkaan eivät auttaneet, mutta tuttavan suosituksen perusteella Taina tutustui Bion 3 -valmisteeseen.

– Olen jonkun verran matkustellut tropiikissa viime vuosina, ja aina jossain vaiheessa on tullut jotain pientä ongelmaa mahan kanssa. Aiemmin olen syönyt maitohappobakteereita aina vain reissujen aikana. Keväällä kuulin tuttavalta Bion 3 -tuotteesta ja sen kautta kiinnostuin tarkemmin asiasta eli maitohappobakteerien tärkeydestä ja suoliston hyvinvoinnista. Aloinkin sitten käyttää tuotetta viime toukokuussa, Taina muistelee.

Aasian reissu sujui ongelmitta

Taina valmisteli reissuaan Aasiaan syömällä Bion 3 -valmistetta. Uuteen tuotteeseen tutustuminen kannatti.

– Olin käyttänyt tuotetta reilun kuukauden, kun lähdin heinäkuussa kolmeksi viikoksi Aasiaan enkä kärsinyt siellä minkäänlaisista vatsanväänteistä. Ylipäätään hyvinvointini, esimerkiksi vireystasoni, on kokonaisvaltaisesti ollut parempi. Sen lisäksi huomasin kolmen kuukauden käytön jälkeen, että kroonisesti vaivanneet hengitystiet avautuivat, ja haistan ja maistan taas asioita. Aiemmin olin siis ihan tukossa oikeastaan koko ajan, mutta syytä ei tiedetty. Haju- ja makuaistini olivat sen takia olemattomat, ja aina muutaman kerran vuodessa kärsin poskiontelotulehduksista.

Bion 3 -tuotetta käytettyään Taina on huomannut monen asian olevan nyt paremmin kuin ennen.

– Tuotteen käytön aloittamisen jälkeen en ole kärsinyt minkäänlaisista flunssista enkä ole ollut muutenkaan kipeä – aiemmin sain yleensä aina jonkinasteisen flunssan, kun sitä oli liikkeellä. Ainoa asia, mikä elämässäni on muuttunut, on tuon tuotteen käytön aloitus. Nyt suolisto voi paremmin, ja sitä kautta koko kroppa voi paremmin. Oman kokemukseni perusteella olen suositellut tuotetta todella monelle, tyytyväinen Taina kertoo.

Oletko sinä kokeillut Bion3-valmistetta? Kommentoi ja kerro kokemuksesi!

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Artikkelin tarjoaa:Merck Oy

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja