Bill Cosbyn suosio romahti – keikkoja perutaan jo ensi vuodelta

Seksiväitteiden keskellä painivan tv-veteraani Bill Cosbyn lukuisia esiintymisiä on peruttu ja sama vauhti jatkuu edelleen.

Jo ainakin 12 naista on kertonut julkisuudessa Bill Cosbyn ahdistelleen heitä seksuaalisesti. Tapahtuneen myötä Cosbyn lukuisten loppuvuoden keikkojen lisäksi on peruttu yhteensä jo viisi esiintymistä ensi vuodelta.

Tiistaina BBC uutisoi, että Cosbyn esiintymisiä on edelleen peruttu lisää. BBC:n mukaan Cosbyn viikonlopun esiintyminen Washingtonissa on laitettu jäihin. Skandaalin vain laajentuessa Cosby saa todella pelätä keikkojensa puolesta, sillä nyt myös hänen tammikuinen esiintymisensä Connecticutissa on peruttu.

Viime viikon perjantaina kaksi Cosbyn ennalta sovituista stand up -keikoista peruttiin mediassa paisuneen raiskausskandaalin takia. Cosbyn oli tarkoitus esiintyä tällä viikolla Las Vegasissa, mutta toisin kävi. Myös helmikuulle järjestetty esiintyminen Arizonan Tucsonissa sijaitsevassa Desert Diamond Casinossa peruttiin.

Keikkojen lisäksi Cosbya ei myöskään haluta esiintymään televisio-ohjelmiin. Aiemmin tv-yhtiö NBC ja suoratoistopalvelu Netflix ovat peruneet Cosbyn kanssa suunnitellut ohjelmat.  

Tällä hetkellä on tiedossa, että Cosbyn olisi tarkoitus nousta lavalle New Yorkissa 6. joulukuuta. 

Cosby itse on ollut vähäsanainen syytöksistä.

– Tiedän että ihmiset ovat väsyneitä siihen että en kommentoi asiaa, mutta miehen ei tarvitse vastata vihjailuihin. Ihmisten tulisi selvittää faktat. Kenenkään ei pitäisi joutua käymään tätä läpi ja joutua vastaamaan vihjailuihin, Cosby sanoi Florida Today -lehden haastattelussa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja