Biletyksestään tunnettu prinssi Harry suunnittelee kuninkaalliset polttarit

Kuninkaallisten häiden lisäksi Britanniassa päästään juhlistamaan kuninkaallisia polttarijuhlia, jotka prinssi Williamille järjestää tietenkin hänen veljensä Harry.

Kate Middletonin kanssa kihlautuneen prinssi Williamin kuninkaalliset polttarit suunnittelee hänen veljensä, Harry. Harry on hovissa tunnettu villeistä biletempauksistaan.

– Harry on vintiö. Hän on ongelmissa, isolla O:lla. Nuori, hauskanpitoa ja Lontoon pintapaikoissa bilettämistä rakastava prinssi suunnittelee Katen tulevan aviomiehen polttarit. Katen pitäisi olla hermostunut, lähde kertoo popeater.comin mukaan.

Harryn juhliminen on tuonut vipinää muuten hillittyyn kuninkaalliseen elämään. Nuoren miehen huhutaan muun muassa nauttineen yksinään 200 dollarin arvoisen juomasekoituksen, joka olisi pitänyt jakaa kahdeksan ihmisen kesken. Eräänä vuonna Halloween-juhlissa mies kohahdutti natsityylisessä naamiaisasussa.

Hovin sisäpiiriläisten mukaan Harry on kuitenkin jo rauhoittunut.

– Harry haluaa näyttää Williamille, Katelle ja muulle perheelle, että on kasvanut aikuiseksi. He varmasti nauttivat drinkkejä ja Harry kertoo hauskoja tarinoita Williamista, mutta jos odotatte strippareita ja kohtauksia Kaamea kankkunen -elokuvasta, saatte pettyä, lähde kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja