Beyoncé julkaisi rehellisen laihdutusvideon – laulaja sai harvinaista kritiikkiä

Pop-tähti Beyoncén julkaisema mainosvideo keräsi kritiikkiä.

Uudessa Leijonakuningas-elokuvassa Nala-leijonalle äänensä antava pop-laulaja Beyoncé julkaisi harvinaisen vlogivideon YouTube-tililleen.

Videolla laulaja näyttää faneilleen oman painonpudotusmatkansa. Yksityiselämänsä saloja harvemmin paljastava Beyoncé nähdään videolla hyvin rehellisenä, hän muun muassa paljastaa raskauden jälkeisen painonsa.

– Jokaisen naisen painajainen, Beyoncé toteaa astuessaan vaa'alle, joka paljastaa hänen painaneen noin 80 kiloa.

Lyhyen dokumentin on tarkoitus paljastaa, miten Beyoncé pudotti painoaan ja valmistautui vuoden 2018 esiintymiseensä Coachella-festivaaleilla. Kyseisestä esiintymisestä löytyy myös Netflix-dokumentti ja live-albumi.

Samalla video on mainos 22 Days Nutrition -nimellä kulkevalle dieetille. Laulaja noudatti kasvispohjaista dieettiä 44 päivän ajan valmistautuessaan esiintymiseensä. Lisäksi videon perusteella Beyoncé vietti lukuisia tunteja kuntosalilla sekä tanssiharjoituksissa.

Dieettimainos on herättänyt osassa Beyoncén faneista kysymysmerkkejä. Twitter-kansa löysi kritisoitavan aihetta laulajan mainosvideosta.

– Olen pettynyt, että hän kutsuu kaksosten jälkeistä painoaan jokaisen naisen painajaiseksi ja mainostaa todella tiukkaa dieettiä. Ehkä voisit käyttää tähtistatustasi mainostamaan vartalopositiivisuutta ja kauneutta kaikessa koossa, yksi Twitter-käyttäjä kommentoi.

– Kun Beyoncén painava paino on oma tavoitepainosi, toinen vitsaili.

Vice-sivuston toimittaja Anne Gaviolahuomautti, että Beyoncélla on painonpudotuksessa apunaan lukuisia ammattilaisia ja rahaa, jota käyttää erilaisiin kuntosalivalmennuksiin ja ohjelmiin.

– Meille, joilla ei ole käytössään ammattilaiskokkeja, -valmentajia ja lääketieteen ammattilaisia, lopullinen tulos on huomattavasti epävarmempi, Gaviola muistutti.

Laulajan kaksoslapset syntyivät 2017. Hänellä ja hänen aviomiehellään, räppäri Jay Z:llä on kaksosten lisäksi seitsemänvuotias Blue Ivy -tytär.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja