Beyoncé ja Jay-Z kunnioittivat herttuatar Meghania ennennäkemättömällä tavalla – keräävät ylistystä somessa: "Fanitan niin lujaa"

Beyoncé ja Jay-Z vastaanottivat merkittävän musiikkipalkinnon herttuatar Meghania kunnioittaen. 

Musiikin superpari Beyoncé Knowles ja hänen aviomiehensä Jay-Z Carter joutuivat jättämään väliin tällä viikolla järjestetyn Brit Awards -musiikkigaalan. Pariskunnan muodostama The Carters palkittiin gaalassa parhaana kansainvälisenä yhtyeenä. 

Koska pari ei päässyt paikalle gaalaan, he olivat nauhoittaneet etukäteen videon palkinnon vastaanottamiseksi. Pariskunta on saanut paljon ylistystä videostaan sosiaalisessa mediassa, sillä he seisoivat siinä herttuatar Meghania esittävän maalauksen edessä. 

– Kiitos paljon Brit Awardseille tästä uskomattomasta kunniasta. Olette aina olleet niin kannustavia. Kaikki on rakkautta. Kiitos, Beyoncé hehkutti videolla. 

Jay-Z puolestaan vastasi videolla "ole hyvä" sekä lopuksi videon taustalla voi kuulla lapsen kysymässä turhautuneen kuuloisena "miksi". 

Herttuatar Meghania esittävän maalauksen on sanottu muistuttavan hieman Leonardo da Vincin kuuluisaa teosta Mona Lisa

– Black History Monthin kunniaksi kumarramme yhdelle värillisistä kuningattaristamme. Onneksi olkoon raskautesi johdosta! Toivomme sinulle niin paljon iloa, Beyoncé kirjoitti myös Instagram-tilillään julkaisemassa päivityksessä. 

Sosiaalinen media on ollut Beyoncén päivityksistä haltioissaan. Joidenkin mielestä parin kiitosvideo oli yksi Brit Awardsien kohokohdista. 

– Ottivatko Jay-Z hja Beyoncé juuri Brit Awardinsa vastaan Meghan Marklen muotokuvan edessä? Fanitan niin lujaa!

– Beyoncé ja Jay olivat ne ketkä merkitsivät Brit Awardseissa!

Jotkut kommentoijat uskoivat, että kiitosvideo oli Beyoncén ja Jay-Z:n tapa osoittaa tukensa herttuattarelle, joka on kamppaillut brittimedian kynsissä jo pitkään.

Herttuatar Meghan on ollut syksystä 2018 saakka melko negatiivisen julkisuuden kohteena Iso-Britannian lehdistössä. Jotkut käyttäjistä myös toivoivat, että muutkin julkisuuden henkilöt ottaisivat parista mallia ja toimisivat samoin. 

– Vau Beyoncélle ja Jay-Z:lle jotka eivät ainoastaan tehneet kiitosvideota, mutta tekivät sen Meghan Marklea esittävän taulun edessä. Todella tyylikäs, kärkevä tuen osoitus mustalle naiselle, jota Iso-Britannian lehdistö kohtelee luotaantyötävästi. 

– Tuulet ovat kääntymässä. Beyoncén ja Jay-Z:n video Brit Awardeissa! Tämä on hienovarainen nyökkäys mutta otan sen vastaan. Toivottavasti jotkut Bey-mehiläispesän jäsenet auttavat meitä käsittelemään Iso-Britannian juorulehtien myrkkyjä. Toivottavasti muutkin julkkikset sanovat jotain. 

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat