Mainos

Bensavaras piiloutui pusikoihin – poliisikoira löysi nopeasti

Varsinais-Suomessa Salossa bensavaras jäi kiinni eilen iltapäivällä poliisikoiran ansiosta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. 

Poliisi sai ilmoituksen Kosken Seolla käyneestä bensavarkaasta. Varasta oli lähtenyt seuraamaan huoltoaseman työntekijä oma työntekijä. Poliisipartio odotti autoa Salon Mäenalantiellä, mutta poliisit huomatessaan bensavaras kääntyi hiekkatielle.

Poliisi lähti perään ja tavoitti omakotitalon pihasta ilman kuljettajaa. Autossa oli apukuskin paikalla kolmekymppinen turkulainen mies ja takapenkillä alle 30-vuotias nainen.

Poliisikoira lähti etsimään kadonnut kuskia ja löysikin miehen pian pusikosta joidenkin satojen metrien päästä. Poliisi kertoo, että noin 40-vuotiaalla jokiolaisella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän on syyllistynyt useisiin eri rikoksiin vuoden aikana. Mies kertoi pakoon lähtemisen syyksi myös sen, että oli käyttänyt huumeita. 

Poliisin mukaan miestä epäillään varkaudesta, huumausaineen käyttörikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksena. Ajoneuvorikkomusta tutkitaan, koska autossa oli väärät rekisterikilvet, ajoneuvovero erääntynyt ja auto oli kaiken lisäksi poistettu liikennekäytöstä.

Kuski ei ole ainoa, jota tutkitaan rikoksista. Kyydissä olleelta mieheltä löytyi pieni määrä huumausainetta. Häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta sekä varkaudesta. Mukana ollutta naista epäillään myös varkaudesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.