Benjamin Peltosen omaisuutta anastettiin keikan jälkeen jo toistamiseen – laulajalta tiukka viesti: "Tällainen käytös on niin typerää"

Benjamin Peltonen kertoo Instagramissa kohdanneensa jälleen ikävän takaiskun keikkansa jälkeen.

Laulaja ja Masked Singer Suomi -kauden etsivä Benjamin Peltonen kertoo Instagramissa perjantaina 29. syyskuuta, että hänen esiintymistakkinsa anastettiin keikan päätteeksi helsinkiläisen Apollo-yökerhon lavalta torstain ja perjantain välisenä yönä.

Edellisestä vastaavanlaisesta tapahtumasta on aikaa vain reilu kuukausi. Tuolloin Peltosen esiintymistakki ja aurinkolasit vietiin keikan jälkeen lavalta helsinkiläisessä Kaivohuone-ravintolassa.

Perjantaina puoliltapäivin jakamassaan Instagram-tarinassa Peltonen kiittää alkajaisiksi yleisöään edellisyön keikasta. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Valitettavasti eilisellä keikalla joku on jälleen kerran kokenut omakseen varastaa mun esiintymistakin. Tilanne on taas se, että meillä on videomateriaalia siitä, kuka takin on ottanut lavalta. Teillä on tämä päivä aikaa palauttaa takki Warner Music Finlandin toimistoon ennen kuin joudun tekemään rikosilmoituksen, laulaja kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Peltonen jatkaa tekstiään kirjoittaen, että takki on osa hänen esiintymisasuaan, ja että hänen seuraava keikkansa on jo tänään perjantaina.

– Ihan oikeesti tyypit, tällainen käytös on niin typerää, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Peltonen kirjoitti myös edelliskerralla Instagram-tarinassaan, että takin ja aurinkolasit anastaneilla henkilöillä on kyseinen päivä aikaa palauttaa tavarat levy-yhtiö Warner Music Finlandin toimistolle, tai hän tekee asiasta rikosilmoituksen. 

Myöhemmin Peltonen kertoi Instagram-tarinassaan saaneensa anastetut asusteensa takaisin. Hän kertoi elokuussa MTV Uutiset Liven haastattelussa, miten asusteet palautuivat hänelle. 

– (Tavarat vieneet henkilöt) laittoivat minulle viestin, että he ovat niin pahoillaan ja heitä hävettää, eivätkä he tiedä, mikä heihin meni, mutta he palauttavat (takin ja lasit). Vastasin, että kiitos siitä, olette edelleen jatkossakin tosi tervetulleita keikoilleni, en kanna kaunaa, mutta ette enää ikinä tee noin. He vastasivat, että eivät tietenkään tee, Peltonen kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat