Behm peruu Ruisrock-esiintymisensä

"Nykykirjallisuuden valovoimaisimpia tähtiä" – Miki Liukkonen on menehtynyt vain 33-vuotiaana 0:59
"Nykykirjallisuuden valovoimaisimpia tähtiä" – Miki Liukkonen on menehtynyt vain 33-vuotiaana.

Ruisrock tiedottaa artisti Behmin keikan Ruisrockissa peruuntuneen.

Artisti Rita Behm on perunut sunnuntaiksi 9. heinäkuuta suunnitellun keikkansa Turun Ruisrockissa sairastapauksen vuoksi, festivaali tiedottaa. Ruisrockin tiedotteen mukaan artistin korvaajaksi on kiinnitetty Ida Paul ja Kalle Lindroth.

Tällä viikolla uutisoitiin Behmin entisen kihlatun, kirjailija Miki Liukkosen menehtyneen tiistaina 4. heinäkuuta. Behm peruutti myös torstaiksi suunnitellun keikkansa Kuopion Wine Festivaaleilla. 

Behm myös poisti kaikki aiemmat julkaisunsa Instagram-tililtä ja vaihtoi tilinsä julkisesta yksityiseksi. Behm jätti kuitenkin päivityksen, jossa muistelee entistä kihlattuaan.

Kaksikon parisuhteesta uutisoitiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2021. He ilmoittivat erostaan tämän vuoden toukokuussa. 

Julkaisussa on kauniita mustavalkoisia kuvia ja video Liukkosesta.

– Rakas Miki, herkkä, kiltti, kaunis, nerokas, lahjakas, omistautuva, vähän tahmatassu, hauska, omalaatuinen ja rakastava. Niin muistan sinut. Tunsin ja näin sinut eri tavalla, kuin muut ja olen kiitollinen siitä, että olit osa elämääni. Meidän välimme olivat loppuun asti kauniit, kirjoituksessa lukee. 

– Olen luita ja ytimiä myöten järkyttynyt ja särkynyt ja toivon rauhaa medialta koko lähipiirille, Behm kirjoittaa päivityksessään, jonka loppuun hän on lisännyt otteen Timo K. Mukkan teoksesta Kyyhky ja unikko.

Lue myös:

    Uusimmat