BB-talon tähtimerkit. Yksi pomo ja paljon salaisuuksia

Big Brother -taloon on astunut 13 ensimmäistä asukasta ja edessä on kolmen kuukauden mittainen henkien taistelu talon herruudesta. Helmen astrologi otti selvää, millainen ryhmä on taloon saapunut ja millaiset jännitteet piilevät pinnan alla.

Vuoden 2010 Big Brother -talon asukkaista on lähtötilanteessa peräti viisi veden merkkien edustajaa. Kolme intohimoista Skorpionia tuovat kätkettyjen tunteiden ristiaallokon talon seinien sisälle, ja syvissä vesissä viihtyvät Kalat etsivät ongelmamagneettiensa avulla itselleen hoivattavia.

Eroottisesta latauksestaan tunnetut Skorpionit ovat varmasti yleisön mielenkiinnon kohteena, onhan yksi heistä, Maria, jo ehtinyt kertomaan että voisi harrastaa seksiä BB-talossa, jos saisi siitä rahaa. 22-vuotias kaunotar täyttää kaikilla kaarteillaan Skorpionista joskus lausutun "erektiivinen majakka" -kuvauksen. Hunajapurkki, joka tietää vetovoimansa ja osaa sitä myös hyödyntää - jos se sattuu häntä huvittamaan.

Skorpioni on paitsi seksikäs myös erittäin oikeudenmukainen ja saattaa suuttua verisesti, jos näkee heikompaa kohdeltavan kaltoin. 22-vuotias vartijatyttö Elisabet täyttää varmasti tämän määritelmän, eikä jää hiljaiseksi, jos saa silmiinsä juonittelua ja selkään puukottamista.

Skorpionin pistävän pyrstön omaa myös talon seniori, 40-vuotias Satu, jolle nuorempien on turha tulla isottelemaan.

Veden herkkävaistoista elementtiä edustavat myös talon kaksi komeaa Kalaa, Paul ja Petri. Kummallakin on taito lähestyä talon toisia asukkaita syvällisesti tunteen tasolla - mutta kun iso osa talon naisista tykkääkin vain tytöistä, jää poikien vahvin ase, sielukas vetovoima, ehkä vastakaikua vaille. Onkin mielenkiintoista seurata, millaisiin syövereihin vesi-elementin edustajat lopulta itsensä ja toiset uittavat tässä erilaisten suuntausten ristiaallokossa.

VESIMERKIT

Elisabet, 21, Skorpioni
Satu, 40, Skorpioni
Maria, 22, Skorpioni
Paul, 26, Kalat
Petri, 25, Kalat

Sensuellit Härät ja kunnianhimoinen Kauris

Astrologisista elementeistä sanotaan, että maan käytännöllistä järkeä ja toimintakykyä tarvitsevat tuekseen kaikki muut merkit. Vakaat Härät nauttivat turvallisuuden tunteesta, mutta osaavat myös heittäytyä aistien hurmaan. Omistushaluiset Härät eivät kuitenkaan ilahdu kukkotappeluista, joten toivoa sopii, että Habib ja Hannu eivät ala ottaa ketään liian vakavasti. Sinnikkyydessä Härkä on vertaansa vailla, joten tässä kaksikossa saattaa olla enemmän voittopotentiaalia kuin ensi näkemältä aavistaa, onhan pitkä pinna BB-talossa vahvaa valuuttaa.

Kolmas maamerkki on Kauriin kunnianhimoisessa merkissä syntynyt Jani. Jos hän ei ole ottanut harteilleen Kauriille helposti lankeavaa marttyyrin viittaa, hän saattaa päästä huipulle asti avuliaisuuden avulla ja toiset huomioimalla. Ongelmat syntyvät siitä, jos hän ei saakaan tästä kaipaamaansa ihailua ja kiitosta.

MAAMERKIT

Habib, 20, Härkä
Hannu, 24, Härkä
Jani, 23, Kauris

Ilmapiirin keventäjät

Koko talon ilmapiirin kannalta avainasemassa ovat ilma-elementin edustajat. Vaaka on synnynnäinen diplomaatti ja osaa laukaista kriisin jo ennen kuin kukaan muu huomaa tunnelman edes kunnolla kiristyneen. Vaaka on itse kuitenkin hyvin turhamainen merkki ja saattaa hermostuttaa kaikki muut kyvyttömyydellään tehdä valintoja. Viehättävät Vaa'at saavat kyllä toisten asukkaiden sydämet sykkimään, mutta myös särkymään, sillä nuori Vaaka kyllästyy nopeasti ja jatkaa matkaa olkaa kohauttaen sitten, kun täydelliseltä näyttävään syntyy ensimmäinen naarmu.

Talon yllättäjäksi saattaa nousta Vesimiehen merkissä syntynyt Ksenia. Vesimies antaa ymmärtää, että ihmiset ovat lähellä, vaikka todellisuudessa hänen ympärillään on hyvin tarkoin vartioitu, näkymätön suoja-alue, jonka yli harva pääsee.

Ksenian sisällä asuu kaipaus ylellisyyteen ja glamouriin, mutta hän ei ehkä sittenkään ole aivan niin avuton, kuin mitä antaa ymmärtää. Vesimiehen kykyihin kuuluu taito käsitellä toisia, ja tämä nainen tietää kyllä mistä naruista vedellä, kun haluaa saada tahtonsa läpi.

ILMAMERKIT

Ksenia, 19, Vesimies
Mari, 18, Vaaka
Marika, 23, Vaaka
Ville, 19, Vaaka

Tulta ja tappuraa

Talon ainoa tuli-elementin edustaja on 19-vuotias Oinas-neito Mia. Oinaan tunnuslauseeksi on sanottu vanhaa tuttua "Its my way or the highway" -lausahdusta. Se tarkoittaa suomennettuna, että "pärjään ryhmätyössä vain, jos saan johtaa ryhmää". Oinas on innostava, hauska ja älykäs merkki, mutta vain niin kauan kuin saa määrätä tahdin. Hän vaatii itseltään paljon, ja tulee sen vuoksi vaatineeksi toisiltakin liikoja.

Mia haluaa tämän porukan pomoksi. Näin vetisessä ympäristössä on kuitenkin vaikea uskoa hänen saavan ryhmää hallintaansa ennen kuin se potkaisee hänet pihalle.

TULIMERKIT

Mia, 19, Oinas

Tätä ryhmää ei siis pomottamalla hallita. Vuoden 2010 Big Brother -voittajalta edellytetään kärsivällisyyttä, suoruutta ja suuria tunteita.

Niitä varmasti on katsojien iloksi myös luvassa seuraavien kolmen kuukauden aikana, kun Big Brother pyörii Subilla ja netissä 24 tuntia vuorokaudessa.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja