BB: Talon kahtiajako aiheuttaa voimakasta kateutta

BB-talossa luvassa on kärsimyksiä ja juhlintaa eri puolilla taloa. Taivaan asukkaat pääsevät nauttimaan auvoisasta olostaan.

Illansuussa Isoveli jakoi asukkaat kahtia: Toinen puoli päätyi helvettiin ja toinen pääsi taivaaseen. Valinnat perustuivat asukkaiden antamiin "syntipisteisiin", joiden perusteella rankattiin synninkärsijät.

Taivaaseen päässeet asukkaat kylpevät hyvässä olossa. Isoveli järjesti uusille asukkaille lokoisat oltavat, sillä heillä on mahdollisuus nauttia kaikista talon herkuista. Sisätiloihin saapuneet taivaan asukkaat palkittiinkin herkullisilla antimilla. Asukkaat nauttivat lokoisista oloistaan.

Helvetissä kärsivillä synnintekijöillä olot ovat sangen kurjat. Suihkun käyttö on kielletty. Heidän on säännöllisesti noettava ja öljyttävä itsensä. He saavat käyttää vain Isoveljen antamia vaatteita, ja he ovat oikeutettuja ainoastaan heille annettua ruokaa. Helvetin asukkaat tasapainottelivat sisätilassa heille osoitetulla polulla, ja he katsoivatkin kateellisena ympärilleen taivaan asukkaiden luksusoltavia.

– Mikä tuoksu, huusi Mikael kateellisena keittiössä.

– Levittelen tässä juuri appelsiinimarmelaadia, sanoi Suvi ja jatkoi listaustaan herkkuruuasta.

– Mua ärsyttää niin paljon, mä haluan noi kaikki ruuat helvettiin ja sassiin, karjaisi Annika.

Pitkän analysoinnin jälkeen helvetin asukkaat joutuivat nöyrtymään ja palvomaan taivaan asukkaita, jotta he saisivat tulta ulkosalle.

Palvominen ei kuitenkaan riittänyt heidän täysivaltaiseen nöyryyttämiseen, vaan he seurasivat yksityiskohtaisesti taivaan asukkaiden mässäämistä herkkuruuilla.

– Ainoa kerta, kun talossa voisi saada näin hyviä herkkuja, niin me ei saada niitä, Sebastian valitti.

– Tekis mieli syödä tuota kastiketta, Ben tokaisi.

Ruokailu jatkui, ja erityisesti Ben seurasi intensiivisesti asukkaiden ruokailua vesi kielellä. Hän heittikin sarkastisen kommentin omasta surkeasta ruokavaliostaan.

– Kyl mä vähän kiusaan itseäni, on mulla tuolla puuroo, Ben tokaisi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat