Bayern München -tähti lensi dramaattisesti pihalle – kostautui

Bayern-tähti passitetaan ulos – Lazion Immobilelta vuorenvarma rangaistuspotku 3:48
Tästä tilanteesta Bayern Münchenin Dayot Upamecano passitettiin ulos – Lazion Ciro Immobile hyödynsi rangaistuspotkun kylmänviileästi.

Saksalaisjätti Bayern München koki kostautuneen ulosajon jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa Laziota vastaan. Lazion Ciro Immobile maalasi rangaistuspotkusta ottelun ainoan maalin, ja italialaisisännät voittivat 1–0.

Ottelun dramaattinen ratkaisuhetki sukeutui toisella puoliajalla. Bayernin keskuspuolustajatähti Dayot Upamecano rappasi rangaistusalueella Gustav Isaksenia jalkaan, kun tanskalainen oli lähettämässä laukausta.

Upamecano passitettiin punaisella kortilla ulos, ja Lazio sai rangaistuspotkun. Ciro Immobile toimitti siitä pallon kylmänviileästi alapussiin, ja Lazio otti otteluparin ennakkosuosikista kovan voiton.

Katso ulosajo ja sitä seurannut rangaistuspotku ylälaidan videolta.

Mbappé ei erehtynyt

Toisessa tänä iltana pelatussa neljännesvälierien avausosassa PSG peittosi Real Sociedadin kotonaan Pariisissa 2–0.

PSG mätti maalinsa toisella puoliajalla. Ensin Sociedadin vartiointi petti pahasti kulmapotkutilanteessa ja PSG-supertähti Kylian Mbappé pääsi vapaasti kurottamaan palloon. Pallo löysi tiensä vastaansanomattomasti maalin kattoon.

PSG-supertähti Kylian Mbappé kurottaa palloon – verkko heiluu kulmatilanteessa 1:07
Näin vapaaksi Real Sociedadilla ei olisi ollut varaa Kylian Mbappéa maalin kulmalla unohtaa – verkko heilui.

PSG:n toisen osuman naulasi väkevän pallollisen maalin kulmalle juoksun kruunuksi Bradley Barcola.

Näiden otteluparien toiset osat pelataan kolmen viikon kuluttua tiistaina.