Bayern avasi Bundesliigan nihkeällä voitolla – Robben iskussa

Jalkapallon Bundesliigan puolustava mestari Bayern München avasi kautensa voitokkaasti, kun se kaatoi Wolfsburgin kotikentällään maalein 2-1 perjantaina.

Useista loukkaantumisista kärsivän Bayernin ykkösmieheksi nousi MM-kisoissa huippuiskussa ollut laituri Arjen Robben. Hän alusti Thomas Mullerin tekemän avausmaalin 37. minuutilla ja iski itse ratkaisuosuman toisen jakson alussa.

Ainoastaan ajoittain huippuotteita esittänyt Bayern pystyi nappaamaan kolme pistettä, vaikka vieraiden Ivica Olic kavensi vain viisi minuuttia Robbenin osuman jälkeen.

- Voitto on tärkein asia jokaiselle valmentajalle. Emme hallinneet ottelua 2-0-maalin jälkeen. Meillä oli virtaa vain 65-70 minuutiksi. Tarvitsemme aikaa, Bayern-luotsi Pep Guardiola kommentoi.

Viime kaudella Bundesliigan maalikuninkuuden Dortmundissa voittanut tähtihankinta Robert Lewandowski oli muutaman kerran lähellä maalintekoa, mutta ei osunut Bayern-liigadebyytissään. Mestarilta puuttui ottelusta muun muassa Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger ja Thiago Alcantara.

Bundesliiga jatkuu lauantaina kuudella ottelulla.