Barcelonan tuoreet hankinnat laittoivat myllyn pyörimään – Betis kaatui murskalukemin

Maalikooste: Barcelona - Real Betis 8:55
Portugalilaiset Joao Cancelo ja Joao Felix onnistuivat Betisiä vastaan.

Barcelona mätti viisi maalia Real Betisin verkkoon lauantaina. Tuoreet portugalilaishankinnat onnistuivat maalinteossa toisessa ottelussaan.

Barcelona vahvistui siirtoikkunan viime metreillä kovilla nimillä, kun joukkueeseen liittyivät esimerkiksi portugalilaiset Joao Felix ja Joao Cancelo. Felix tuli lainalle Atletico Madridista ja Cancelo puolestaan Man Citystä. Molemmat avasivat maalihanansa katalonialaisseurassa Betisiä vastaan.

Felix aloitti maalinteon reilun 20 minuutin jälkeen. Hän otti keskityksen haltuun hieman onnekkaasti. Felix ajautui pieneen kulmaan mutta laukoi pallon todella tarkasti verkkoon ja vei katalonialaiset 1–0-johtoon.

Cancelo puolestaan iski taululle loppunumerot 5–0 komeiden harhautusten jälkeen. Betisin puolustaja ei pysynyt Cancelon liikkeiden perässä alkuunkaan, ja pian peliväline löytyi verkosta.

Katso Bacelonan kaikki maalit pääkuvan videolta.

Portugalilaiskaksikon lisäksi maalinteossa onnistuivat Robert Lewandowski, Ferran Torres ja Raphinha. Lewandowski sai maaliinsa näppärän syötön Joao Felixiltä. Sekin maali on katsottavissa maalikoosteesta.

Lue myös:

    Uusimmat