Barcelonan pelipaidan raidoille hyvästit? Fanit raivon partaalla mahdollisesta uudesta pelipaidasta

Jalkapallon suurseuran Barcelonan pelipaidasta tutut raidat ovat pian vain muisto. Espanjalaismedia Sportin mukaan seura on päässyt yhteisymmärrykseen urheilujätti Niken kanssa ensi kauden kotipaidasta. Raidat ovat vaihtuneet paidassa ruutuihin. Tämä on saanut fanit raivon partaalle. 

Barcelona on pelannut kautta historiansa pystyraidoissa, lukuun ottamatta kautta 2015-2016, jolloin raidat olivat poikittain. Nyt luvassa olisi radikaali muutos, kun seura olisi siirtymässä tutusta kuviosta punasiniseen ruutukuvioon. 

Monet ovat sitä mieltä, että paitaan on haettu vaikutteita seuran tähden Ivan Rakiticin edustaman Kroatian menestyksestä MM-kisoissa. Krotian pelipaita on tunnettu ruutukuviostaan.

Muutos on raivostuttanut kannattajat. Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt tukuttain uutta pelipaitaa mollaavia kommentteja, kuvia ja GIF-animaatioita. Fanien mielestä uusi pelipaita on loukkaus. 

Barcelona voitti tiistaina Mestarien liigan avausottelussaan PSV:n 4-0 lukemin ja se jatkaa kauttaan sunnuntaina 23. syyskuuta kotiottelulla Gironaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat