Mainos

Barcelonan iskussa kadonnut 7-vuotias australialaispoika on löytynyt – Isoisä etsi lasta Facebookissa

Barcelonan La Ramblan terroristi-iskun jälkeen kateissa ollut australialaispoika Julian Cadman on löytynyt elossa, kertoo El País -lehti.

Pojan katoamisesta tuli kansainvälinen uutinen sen jälkeen, kun hänen Australiassa asuva isoisänsä alkoi etsiä poikaa Facebookin välityksellä.

Espanjan poliisin mukaan pikku-Julian ei kuitenkaan ole missään vaiheessa ollut kateissa, vaan hänet oli heti iskun jälkeen listattu uhrien ja loukkaantuneiden joukkoon.

Lue myös:

7-vuotias Julian kateissa Barcelonassa – Isoisä etsii lapsenlastaan Australiasta käsin

Jostain syystä tämä tieto ei kuitenkaan ollut tavoittanut kaikkia pojan omaisia, jotka kyllä tiesivät, että pojan äiti oli viety iskussa saamiensa vammojen johdosta sairaalahoitoon.

Katalonian poliisin Mossos d’Esquadran mukana tieto pojan olinpaikasta oli kulkeutunut pojan isälle, joka niin ikään asuu Australiassa. Huolestuneelle isoisälle asti pojanpojan vaiheet eivät kuitenkaan olleet kantautuneet.

Julianin isä on parhaillaan matkalla poikansa luokse Barcelonaan.

Espanjan ja Australian kansoiskansalainen, pikku-Julian, oli iskuhetkellä La Ramblalla yhdessä äitinsä kanssa.

Uutinen isoisän huolesta paisui Australiassa niin suureksi uutiseksi, että jopa maan pääministeri Malcolm Turnbull otti kantaa tilanteeseen.

Barcelonan iskussa kadoneiden, loukkaantuneiden tai kuolleiden joukossa on ihmisiä 35 maasta. Kuolleista kaksi on espanjalaisia, kaksi italialaisia, kaksi argentiinalaisia, yksi portugalilainen, yksi belgialainen ja yksi yhdysvaltalainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.