Barcelona ei jäänyt ikävöimään Lionel Messiä – katalonialaisjätille tyylikäs avausvoitto

Barcelona aikakausi ilman Lionel Messiä käynnistyi vakuuttavasti, kun se kaatoi Real Sociedadin 4-2-lukemin.

Barcelona sai otteluun vahvan alun, kun joukkueen konkaripuolustaja Gerard Pique nikkasi hienosti debytoineen Memphis Depayn keskityksen verkkoon.

Ottelun suurin sankari oli kuitenkin tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite, joka iski pallon Sociedadin verkkoon kahdesti. Ensimmäisen osumansa Braithwaite iski avausjakson viimeisillä hetkillä.

Tanskalainen heilutti verkkoa toistamiseen toisella jaksolla, kun hän latoi irtopallon takuuvarmasti verkkoon.

Barcelona näytti jo marssivan suvereeniin voittoon, mutta Real Sociedad nousi taistelemaan iskemällä kaksi maalia kolmessa minuutissa, mutta Sergi Roberto iski loppulukemiksi 4-2.