Barbra Streisand pitää jäähyväiskonsertit syyskuussa

Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Barbra Streisand, 58, vetäytyy esiintymislavoilta lopullisesti lupaamiensa jäähyväiskonserttien jälkeen.

Streisand aikoo konsertoida neljästi syyskuun aikana. Konserteista kaksi järjestetään Los Angelesissa ja kaksi New Yorkissa. New Yorkissa esiintymispaikkana on Madison Square Garden. Streisand on kautta uransa kärsinyt esiintymispeloista ja on managerinsa mukaan "päättänyt lopettaa uransa esiintyjänä kahdessa kaupungissa, jotka läheisimmin liittyvät hänen työhönsä".

Lippujen hinnat kyseisiin konsertteihin eivät ole toistaiseksi tiedossa. Elokuussa Streisand konsertoi muiden tähtien mukana niin ikään Los Angelesissa auttaakseen Al Gorea keräämään varoja Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjaan, ja pääsylippuja tilaisuuteen lunastetaan huippuhintaan. Tukikonserttiin pääsee pariskunnittain pulittamalla 50 000 dollaria eli yli 300 000 markkaa per pariskunta.

Streisand ansaitsi jäähyväiskonsertiksi aiotusta keikasta Las Vegasissa viime vuosituhannen viimeisenä päivänä arvioiden mukaan noin 30 miljoonaa markkaa. Elokuvien pääosia Streisandille on kertynyt parikymmentä, mutta viime aikoina tähti on keskittynyt tuottamiseen myös television puolella.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja