Bachelor-sarjan Hanna yllättyi Tuomaksen päätöksestä ohjelman jälkeen: "Aika paljon muuttui tunteet"

Bachelor-sarjan Hanna:"Arvostan rehellisyyttä" 0:55
Hanna kertoo, mitä mieltä on päätöksestä

Bachelor-sarjan Hanna kertoi mietteitään Ruusun jälkeen -ohjelmassa. 

Bachelor 2022 -kausi saatiin päätöksen viime tiistaina, kun kauden poikamiehet tekivät päätöksensä. Viimeisessä valintaseremoniassa, Tuomas ojensi ruusun Hannalle kertoen, että haluaa jatkaa tämän kanssa yhteistä taivalta.

Kaksikko vieraili yhdessä viimeisessä Ruusun jälkeen -jaksossa, jossa he kertoivat juontaja Mikko Parikalle lähteneensä sittemmin eri teille. Hanna kertoi Tuomaksen pistäneen kaksikon jutun poikki vain kahden tapaamiskerran jälkeen.

– Kuitenkin halua luottaa omiin tunteisiin ja fiilikseen, joka tulee toisen kanssa vietetystä ajasta, Tuomas kuvaili ohjelmassa ja kertoo kokeneensa, ettei parisuhdekemiaa löytynyt. 

– Hienoa, että on aito ja pystyy kertomaan rehellisesti tunteista. Arvostan sitä tosi paljon, mutta kyllä yllätyin, että se oli se kaksi kertaa, et me nähtiin. Aika paljon muuttu ne tunteet, kuin oli Rodoksella. 

Tuomas jakaa viimeisen ruusunsa 0:56
Tällainen oli hetki, jolloin Tuomas ojensi Hannalle viimeisen ruusunsa

Tuomas kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että kaksikko on jutellut ohjelman alettua muutaman kerran somessa ja puhunut kerran puhelimessa, mutta muutoin he eivät ole pitäneet yhteyttä. Tuomas paljastaa viihtyvänsä tällä hetkellä sinkkuna.

– Ei ole mitään meneillään, nyt olen vain katsellut ohjelmaa. Elämäntilanteeni on muutenkin ollut nyt sellainen, että on ihan kivakin olla miettimättä sitä puolta liikaa, kun deittaili niin paljon ja intensiivisesti kuvausten aikana, hän sanoo.

Tuomas paljasti myös, mitä tekisi jälkikäteen toisin: 

Bachelor-Tuomas kertoo, mitä tekisi jälkikäteen toisin 1:02



Lue myös:

    Uusimmat