Bachelor-Tuomaksen ja sinkkunaisen tunteet eivät kohtaa: "Minulla on vähän ollut epäröivät fiilikset..."

Bachelor-Tuomaksen ja sinkkunaisen tunteet eivät kohtaa 1:36
Bachelor-Tuomaksen ja sinkkunaisen tunteet eivät kohtaa

Bachelor-Tuomaksen ja Sallan tunteet menevät ristiin.

Tiistain Bachelor 2022 -jaksossa nähdään kohtaus, jossa Tuomas ja Salla keskustelevat kahden kesken cocktailtilaisuuden lomassa.

Salla kertoi jo muutama jakso sitten nähdyissä allasbileissä sarjan toiselle bachelorille Timolle, että hänen kelkkansa kallistuu romanttisessa mielessä enemmän Tuomaksen puoleen. Nainen ottaa tiistain jaksossa asian puheeksi myös Tuomaksen kanssa.

– Olen sanonut Timollekin silloin allasjuhlissa, että olen romanttisemmalla tasolla kiinnostunut sinusta. Olet sen tyyppinen mies, mitä haen, Salla sanoo Tuomakselle.

Salla kertoo jälkikäteen kameroille olevansa hyvillään siitä, että sai kerrottua Tuomakselle tunteistaan suoraan.

– Minulla on helppoa ja luonnollista olla Tuomaksen lähellä. Hänen katseensa on sellainen, että se saa minut kiinnostumaan hänestä, hän hymyilee.

Tuomas kertoo kuitenkin kameroille toisenlaisista tuntemuksistaan.

– Vaikka meillä oli viime treffeillä tosi kivaa, niin ehkä nyt muihin naisiin tutustumisen myötä minulla on vähän ollut epäröivät fiilikset hänestä tai siitä, näenkö meillä kahdella olevan mahdollista yhteistä tulevaisuutta, Tuomas sanoo.

– Tuntuu tietyllä tapaa myös vähän hankalalta kuulla, että Sallalla on tässä tapauksessa enemmän tunteita minua kohtaan, hän jatkaa.

Mies kertoo, että esimerkiksi Sallan tulevaisuuden suunnitelmat ovat sellaiset, joita hän toivoisi tulevalta kumppaniltaan.

– Enemmän se epäröinti on tullut minulle ihan vain siitä, että miten koen kemioidemme toimivan tällä hetkellä, hän pohtii.

Jaksossa nähdään myös kohtaus, jossa Timon kädet vaeltelevat ryhmätreffien lomassa.

Bachelor-Timon kädet vaeltavat valokuvaustreffien lomassa 0:49

Bachelor 2022 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21. 
Bachelor: Ruusun jälkeen nähtävillä mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat