Bachelor-Anton ja Minna erosivat pian Suomeen palattuaan: "Siinä on aika monta syytä"

Poikamiehet etsivät rakkautta tositelevisiossa 9:00
Videolla Bachelorit Sami Toiviainen ja Anton Aaltonen kertovat suoran mielipiteensä siitä, mikä nykypäivän deittailussa on pielessä

Bachelor Suomi -ohjelman Anton Aaltosen ja hänen valittunsa Minnan yhteinen tarina tuli päätökseensä pian kuvausten päättymisen jälkeen.

Bachelor Suomi -ohjelman Anton Aaltonen ja Sami Toiviainen tekivät lopulliset valintansa tuotantokauden päätteeksi, joka huipentui tiistaina 25. huhtikuuta. Toiviainen valitsi rinnalleen Nean, Aaltonen puolestaan Minnan.

Aaltonen kertoo MTV Uutisille, että hän ja Minna eivät ole enää yhdessä. Bachelorin mukaan pari kokeili kuvauksista Kreetalta takaisin Suomeen saavuttuaan yhteistä eloa. Aaltonen kertoo, että hän ja Minna huomasivat kuitenkin varsin nopeasti, ettei suhteesta heidän välillään tulekaan mitään. 

– Noin kuukauden päivät siinä meni, ennen kuin todettiin, että on aika ottaa etäisyyttä. Ollaan enemmän ja vähemmän pidetty yhteyttä tämän reilun puolen vuoden aikana. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin kyllä se, että eipä oikeastaan olla oltu pitkään aikaan kovin tiiviisti yhteyksissä, Aaltonen kertoo. 

– Siinä on aika monta syytä. Huomattiin varmasti molemmat toisissamme sellaisia piirteitä, jotka vaan oli sitten sen verran merkitseviä, ettei niiden kanssa yhteiselämää kovin tiiviisti voinut jatkaa. 

Tällä hetkellä on hyvä olo, mutta Aaltosen mukaan hän on käynyt asiaa monin tavoin läpi kuvausten päättymisen jälkeen.

– Kyllä täytyy myöntää, että viimeisen puolen vuoden aikana on käyty läpi tunteita niin ylä- kuin alavivahteellakin. Aikamoista vuoristorataa tämä on ollut, mutta tällä hetkellä kun alkaa loppu häämöttää, niin tosi hyvä fiilis. 

Bachelor Antonin viimeinen ruususeremonia 3:13
Katso videolta finaalijaksossa nähty hetki, kun Anton antaa viimeisen ruusunsa Minnalle. 

Aaltonen ei koe lopputulosta kovinkaan suurena pettymyksenä. Kun hän ja Minna saivat kahdenkeskistä aikaa, oli melko nopeasti varsin selvää, etteivät he olleet sopivia toisilleen. 

– Jos sitä asiaa ei todellakaan ollut tarkoitettu, siinä kohtaa on ihan hyvä vetäistä töpseli irti ja todeta, ettei enempää. 

Välit kaksikon kesken ovat Aaltosen mukaan tällä hetkellä "ihan hyvät". Hän kertoo olevansa kiitollinen siitä, että sai tehdä Bachelor-matkan yhdessä Minnan kanssa, eikä kadu valintaansa, sillä Minna oli lopulta kaikesta huolimatta ainoa oikea valinta. 

Aaltonen kertoo olleensa yhteydessä joidenkin ohjelmaan osallistuneiden naisten kanssa, muttei romanttisessa mielessä. Hän on tällä hetkellä sinkku, mutta on kuitenkin jo hieman tapaillut uusia ihmisiä viime kuukausien aikana. 

– Niitä on ponnahdellut sieltä sun täältä esiin. Jos mielenkiintoinen tyyppi kohdalle osuu, niin kyllä siihen haluaa sitten aikaa käyttää, Aaltonen myhäilee hymyillen. 

Kokemusta Bachelorina Aaltonen puolestaan suosittelee kaikille, jotka ovat siitä kiinnostuneita ja kokevat, että pystyisivät heittäytymään rooliin. 

– Lupaan antaa kaikki hyvät vinkit. Jos osaa olla sydän auki ja puhua tunteistaan, niin tämä pesti on oikea. 

Bachelor Suomi sekä Bachelor: Ruusun jälkeen ovat nähtävillä MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat