Avril Lavignen vaatemallisto koki muodonmuutoksen

Avril Lavigne on ylpeä vaatemallistostaan, joka on kehittynyt hyvään suuntaan sitten perustamisvuosiensa, Female First uutisoi.

Laulaja Avril Lavigne paljastaa, että hänen vaatemallistonsa Abbey Dawn, on aikuistunut sitten vuoden 2008, jolloin mallisto perustettiin. Laulaja on ylpeä sitä, kuinka hyvin mallisto on otettu vastaan. Erityisen onnellinen Lavigne on siitä, että mallisto miellyttää myös aikuisempaa asiakaskuntaa.

– Tavoittelemme yhä vanhempaa asiakaskuntaa. Aiemmin hintaluokkamme oli alhaisempi eikä laatu ollut ehkä niin hyvää. Nyt vaatteet ovat hieman kalliimpia ja laadukkaampia, mikä tekee minut iloiseksi, Lavigne sanoo.

Lavignella menee niin hyvin, että hän on suunnittelemassa myös uutta asustemallistoa JustFab.comille. Mallisto sisältää 12 eri kenkämallia ja viisi laukkumallia.

– Abbey Dawnin tyyli on rock, joten mallistossa näkyy paljon nastoja ja pääkallon kuvia. Ne ovat rohkeita asusteita, joissa on sanomaa. Ne ovat todella hauskoja, Lavigne sanoo.

JustFab.comin luova johtaja Kimora Lee Simmons kehuu Lavignen tyyliä omaperäiseksi ja on varma, että punkrockin sydänkäpysen tyyli saa hyvää vastakaikua asiakkaiden keskuudessa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja