Avioitunut Janne Kataja: Tuntuu oikein hyvältä!

Juontaja Janne Kataja asteli torstaina avioliiton satamaan yhdessä tyttöystävänsä Ulla Bäckströmin kanssa. Häitä juhlittiin Hämeenlinnassa.

Paikalla itse vihkimistilaisuudessa olivat ainoastaan todistajat ja lähipiiri, mutta iltarientoihin oli kutsuttu myös sukulaiset ja lähimmät ystävät aina Anita Hirvosta myöten.

MTV:n Viihdeuutiset tavoitti vastavihityn sulhasen puhelimeen kesken juhlintojen.

– Tuntuu oikein hyvältä! Täällä on ystäviä ja tuttavia, ja tunnelma on hulvaton. Tai ainakin se tulee olemaan hulvaton. Ulla on nyt rouva Kataja. Se on hauskaa, Janne Kataja kertoi Viihdeuutisille.

Iltaseitsemältä tavoitettu Janne vannoi, ettei sulhanen ollut vielä humalassa, raskaana olevasta morsiamesta puhumattakaan.

– Vallan ollaan selvin päin, tosin sulhasesta ei koskaan tiedä, Janne vitsaili.

Janne ja Ulla olivat valinneet hääpäiväkseen sangen epätavallisen torstain. Syy päivään oli kuitenkin selvä.

– Viikonloppuisin tällä alalla ollaan usein duunissa. Torstai on hyvä päivä, niin kaikki pääsevät paikalle, Janne selvensi.

Uunituore vihkipari lähtee heti perjantaina häämatkalle, mutta kohdetta Janne ei suostunut paljastamaan.

"Janne saatiin naimisiin"

Janne avioitui kesäisessä asukokonaisuudessa. Hän sanoi "tahdon" vaaleanharmaassa puvussa, omenanvihreässä kauluspaidassa ja vihreässä kravatissa. Juhlissa paikalla ollut Anita Hirvonen kehui hääparia upeaksi.

– Hääpari on aivan ihana. Jannesta tosin en tiedä, mutta morsian on suloinen ja kaunis. He ovat toisilleen luodut, Anita kommentoi pilke silmäkulmassa.

– Täällä on ihanat kemut, hyvää ruokaa ja kivoja ihmisiä. Parasta on, että Janne saatiin naimisin, Janne-poika onnistui! Anita riemuitsi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat