Avengers-kaunotar selätti syövän – poseerasi paidatta hyvän asian puolesta

Ensisilmäyksellä-sarjan tähti avautui lehtihaastattelussa syöpätaistelustaan. Ja teki sen normaalia näyttävämmällä tavalla.

Cobie Smulders, 33, on Avengers-roolinsa lisäksi supersankari myös tosielämässä. Näyttelijä päätti tehdä rohkean vedon ja päätti puhua avoimesti läpikäymästään syöpätaistelusta ja poseerata pelkissä minishortseissa Woman's Health -lehden kannessa.

Kanadalaiskaunotar sai tietää sairastavansa munasarjasyöpää ollessaan vain 25-vuotias. Tuolloin käynnissä olivat Ensisilmäyksellä-sarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset.

Tähti piti erittäin matalaa profiilia vakavasta sairaudestaan pitkään. Viime keväänä Women's Health lähestyi tähteä aiheesta ja Smulders päätti murtaa hiljaisuuden vaikean aiheen ympäriltä.

– Minä kävin sen läpi ja selvisin. Ja jos sinä olet epäonneksesi sairastunut, niin sinäkin voit selvitä. Olen sitä mieltä, että naisten olisi hyvä kiinnittää huomiota tähän. Tauti on hiipivä, ja joissain tapauksissa se havaitaan liian myöhään, lähes kaksi vuotta mittavia operaatioita taudin selättämiseksi läpikäynyt tähti sanoi haastattelussa.

Smulders on kahden lapsen äiti ja naimisissa Taram Killamin kanssa. Räväkkä päätös esiintyä vähissä vaatteissa lehden kannessa ei syntynyt heti. Tähti kuitenkin kokee, että mahdollinen hyötyaspekti ja tärkeän asian saama huomio ovat sen arvoisia, että hän suostui kuvauksiin.

– Se (syöpädiagnoosin saaminen) oli erittäin rankkaa aikaa minulle. Se oli yllätys ja asia, jonka halusin käsitellä yksityisesti perheeni ja lähipiirini kanssa ja olen onnellinen, että voin nyt sanoa olevani selviytyjä, rohkea nainen jatkaa viimeaikaista ulostuloaan.

Lähde; Moviepilot, Woman's Health

Kaunotar nähdään Suomessa MTV3-kanavalla Ensisilmäyksellä -sarjassa keskiviikkoisin kello 15:25-15:55.

Lue myös:

    Uusimmat