AVA Elokuvan pääosassa Heath Ledger – näin mies puhui urastaan ennen kuolemaansa

Lauantain AVA Elokuvan pääosaa esittää Heath Ledger.

AVA Elokuvana nähdään tänä lauantaina Candy. Elokuvan pääosaa esittää Heath Ledger, joka muistetaan erityisesti roolistaan Jokerina elokuvassa Yön Ritari. Ledger menehtyi tammikuussa 2008.

Monipuolisista rooleistaan tunnettu Ledger tunnusti vuonna 2001 Reel.comille, ettei hänellä ole näyttelemistekniikkaa.

– Ei ole olemassa sääntöjä tai sääntökirjaa. Loppujen lopuksi kyse on vaistoistani. Se on asia, joka ohjaa kaikkia ammatillisia päätöksiäni, Ledger kuvasi.

Mies ei kuitenkaan halunnut toistaa itseään työssään.

– En voi sanoa olevani ylpeä työstäni. Samoin käy kaiken tekemäni kanssa: sinä päivänä, kun pidän tekemääni hyvänä, minun pitää alkaa tehdä jotakin muuta, Ledgerin kerrotaan sanoneen.

"En halua tehdä tätä koko elämääni"

Vuonna 2000 Ledger kertoi Vanity Fairille, ettei halua näytellä ikuisesti.

– En halua tehdä tätä koko elämääni. En halua käyttää nuoruuttani tällä alalla. On paljon sellaista, mitä haluan saada selville.

Ledger paljasti eräässä haastattelussa, ettei suunnittele elämäänsä.

– En tiedä, mitä teen huomenna. Minulla ei ole kalenteria eikä päiväkirjaa. Elän kokonaan tässä hetkessä, en menneessä tai tulevassa.

Candy on draama runoilijan ja taideopiskelijan yhteiselosta, joka täyttyy huumeista, itsetuhosta ja epätoivosta. Nuori runoilija Dan (Heath Ledger) rakastuu Candy-nimiseen taideopiskelijaan (AbbieCornish) ja vetää tämän mukanaan heroiiniriippuvuuteen. Rakkauden ja huumeiden kohtalonkierre pyörittää rakastavaisia yhä nopeammin, yhä syvemmälle.

AVA Elokuva: Candy 6.4 klo 21.00


AVA/Maria Aarnio

Lähteet:IMDB, Quotes

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja