Autovaras pakeni poliisia Helsingissä – MTV Uutisten toimittaja kuvasi kiinnioton

Poliisi teki kiinnioton Helsingin Vallilassa 0:11
Katso videolta, miltä takaa-ajon päätepisteessä näytti miestä kiinniottaessa.

Helsingissä autovarkaudesta epäilty mies pakeni poliisia ja jäi lopulta useamman poliisiauton mottiin.

Auto lähti pakenemaan poliisipartiota Helsingin Wallininkadulla, ja poliisipartiot saivat sen pysäytettyä Kuortaneenkadulla Vallilan kaupunginosassa. Epäilty otettiin kiinni ja häntä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta. Poliisista kerrotaan, että rikosnimikkeet voivat vielä tarkentua.

MTV Uutisten lukija kertoi, että havaintojensa mukaan kaksi poliisia oli yrittänyt pysäyttää autoa kadulla muun muassa ikkunoihin lyömällä. Kuski lähti varastetulla autolla karkuun ja oli väistänyt vastaan tulleen poliisiauton kävelytien puolelta. Kyseisellä katuosuudella sijaitsee muun muassa päiväkoti. Helsingin poliisilaitokselta ei voitu tiistai-iltana vahvistaa havaintoja.

Kiinniottopaikalle osunut MTV Uutisten toimittaja Terhi Romo todisti, että paikalla autoa pysäyttämässä oli ainakin kolme poliisiautoa. Useampi poliisi piti miestä maassa ja tyhjensi tämän taskut ennen hänen siirtämistään poliisiauton takaosaan säilöön.

Lue myös:

    Uusimmat