Autoon odottamaan jäänyt kärsimätön koira kutsui omistajansa takaisin nerokkaalla tavalla: "Olin poissa ehkä kaksi minuuttia"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Astronautin koira sekosi onnesta, kun omistaja palasi kotiin pitkltä komennukselta.

Wally-koiraa ei kärsivällisyydellä ole siunattu. Amerikkalaismiehen lemmikillä on äänekäs tapa osoittaa tyytymättömyytensä, jos omistaja on liian kauan poissa.

Kun Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva Tyler Fust, 32, kuuli kaupassa ollessaan ulkoa auton äänitorven pitävän meteliä, hän tiesi heti, kuka oli syypää. Tyler kuvasi kaupasta kiiruhtaessaan matkansa autolleen, jonka etupenkillä odotti hyvin tyytymättömän näköinen matkustaja  tassu äänitorven päällä, kertoo Mirror.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Vaikka Tyler ei omien sanojensa mukaan ollut viipynyt kaupassa kauaakaan, oli Wally selvästi jo kyllästynyt odottelemaan.

– Tästä koirasta tulee yhä kärsimättömämpi, olin poissa ehkä kaksi minuuttia ja se painaa jo äänitorvea, Tyler kirjoittaa Facebook-päivityksessään. 

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Tyler kertoo koiran oppineen kikan jo puoli vuotta sitten ja käyttävän sitä nykyään aina halutessaan huomiota omistajaltaan. Wally ei myöskään välitä, onko omistaja tuolloin kaupassa vai lapsensa koululla käymässä.

Tässä tapauksessa hulvattominta oli kenties Wallyn tyytymätön ilme tämän mulkoillessa sivusilmällä autoa lähestyvää omistajaansa. Koira ei ottanut tassuaan pois äänitorven päältä, ennen kuin omistaja avasi oven.

Tylerin jakamaa videota on katsottu jo yli 200 000 kertaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.Lue myös:

    Uusimmat