Autolla rälläillyt mies piti poliisin kiireisenä Polvijärvellä – kynsi nurmikkoja, ajoi seinään ja vastusti poliisia eikä etälamautinkaan rauhoittanut

Poliisi otti kiinni Pohjois-Karjalassa Polvijärven keskustassa autolla hurjastelleen miehen. Mies vaaransi toiminnallaan liikennettä ja vastusti poliisia.

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen holtittomasti kuljetetusta henkilöautosta. Mies oli ajanut erittäin kovaa vauhtia ja rälläillyt välillä pitkin rivitalojen nurmikoita.

Poliisin saapuessa paikalla, mies kiihdytti vauhtia entisestään rivitalon pihalla ja törmäsi talon seinään.

Tämä ei häntä pysäyttänyt, vaan hän jatkoi pakenemistaan autollaan ojan poikki.

Vastusti poliisia viime hetkeen saakka

Viimein poliisi löysi auton pysähtyneenä keskellä tietä. Mies kuitenkin jatkoi pakoaan, jolloin poliisipartio kiilasi miehen autoa tarkoituksena saada tämä pysähtymään.

Lopulta poliisin ponnistelut tuottivat tulosta, kun voimakkaan kiilauksen tuloksena auto suistui ojaan ja pysähtyi.

Mies nousi autosta ja lähestyi poliiseja aggressiivisesti, jolloin poliisit joutuivat käyttämään etälamautinta, joka kaatoi miehen maahan.

Tästä huolimatta, mies jatkoi voimakasta vastarintaa ja hänet jouduttiin laittamaan käsi- ja jalkarautoihin.

Miehen käytös oli ollut erittäin sekavaa ja hän oli ollut vahvasti päihtynyt. Poliisiauto oli vaurioitunut ajokelvottomaksi pakkopysäytystilanteessa.

Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen ja virkamiehen vastustamiseen

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

 

Lue myös:

    Uusimmat