Auto törmäsi lapseen suojatiellä Herttoniemessä – kuljettajaa etsitään

Poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan liittyen 17. tammikuuta Herttoniemessä sattuneeseen epäiltyyn törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Myös mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä, kerrotaan Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisi epäilee, että kuljettaja törmäsi valkoisella paketti- tai tila-autolla lapseen, joka oli ylittämässä suojatietä. 

Epäilty rikos tapahtui noin kello 8.10 Herttoniemessä Linnanrakentajantiellä, tarkalleen ottaen Kerttulinkujan kohdalla.

Törmäyksen vuoksi lapsi kaatui maahan ja raahautui auton mukana. Poliisi kertoo lapsen loukkaantuneen, mutta että tämä pystyi poistumaan paikalta omin avuin.

Autoa kuljettanut pysähtyi ja puhui lapsen kanssa. Poliisin mukaan kuljettajan henkilöllisyys tai auton rekisteritunnus eivät ole viranomaisten tiedossa.

Poliisi kertoo, että autossa oli varoituskolmio, jossa oli lapsen kuva.

Poliisi haluaa selvittää tapahtumien kulkua ja pyytää kuljettajaa ilmoittautumaan osoitteeseen rek.helsinki@poliisi.fi. Mahdolliset silminnäkijät voivat kertoa havainnoistaan samaan osoitteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat