Auto pesuun vain älypuhelimella – näin vältät jonottamisen

Etelä-Suomessa toimiva palvelu tekee autojen automaattipesuista entistä helpompia. Pesuun ajettaessa kamera tunnistaa rekisterikilven ja kuljettaja valitsee pesun älypuhelimella.

Suomessa autoja käytetään konepesuissa Euroopan mittakaavalla vähän. Meidän luvun ollessa keskimäärin neljä kertaa vuodessa käyttävät esimerkiksi saksalaiset autojaan pesussa noin kaksikymmentä kertaa vuoden aikana. Suomessa olevista noin 750 autonpesukoneesta monet ovat vanhoja, eivätkä tyydytä asiakkaita lopputuloksellaan.

Juhlapesu-niminen toimija tarjoaa automaattipesuihin kuukausihintaista vaihtoehtoa. Ketjun pesupaikat ovat etävalvottuja ja kaikki toimipisteet ovat auki ympäri vuorokauden. Älypuhelimelle ladattavan applikaation on mahdollista tarkistaa pesulaitteiden jonotustilanne ja myös pesuohjelma valitaan kännykällä. Palvelusta maksaminen tapahtuu kuukausiperusteisella verkkolaskutuksella.

Juhlapesu toimii tällä hetkellä yhdeksällä paikkakunnalla kymmenen pesuautomaatin voimin, ja 11. toimipiste avataan 1.10. Vantaan Tikkurilaan. Yrityksen tavoitteena on avata vuoden 2016 aikana kymmenen uutta toimipaikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat