Mainos

MTV seuraa: Auto ajoi väkijoukkoon Melbournessa – Poliisi: Teko on tahallinen, motiivi on yhä epäselvä

0:48

Auto ajoi väkijoukkoon Melbournessa ja usean henkilön kerrotaan loukkaantuneen, kertoo paikalliskanava 3AW Melbourne. Auton kuljettaja ja toinen henkilö ovat pidätettyinä. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessaan, että teko oli harkittu, mutta ei vahvistanut motiiviksi terrori-iskua.

Usea henkilö loukkaantui, kun katumaasturi ajoi väkijoukkoon Australian Melbournessa Flinders Street Stationin ulkopuolella hieman ennen kello viisi iltapäivällä. Kadun kerrotaan olleen erittäin vilkas tapahtuman aikaan. 

Auton kuljettaja ja toinen mies ovat pidätettyinä. Victorian poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että teko oli harkittu.

Poliisi kuitenkin mainitsee, että tutkimusten ollessa vasta alussa on liian aikaista arvioida teon motiivia. Poliisi ei vahvista, epäileekö se tapauksessa terrori-iskua.

Poliisin mukaan 14 henkilöä on loukkaantunut, joista usean tila on kriittinen. 3AW Melbournen mukaan loukkaantuneiden joukossa on esikouluikäinen lapsi, joka sai vammoja päähänsä. Ambulance Victoria kertoi aikaisemmin Twitterissä, että 13 henkilöä on viety sairaalaan vammojensa vuoksi.

 

Hälytyksen jälkeen raskaasti aseistetut poliisit ryntäsivät paikalle, useiden loukkaantuneiden kerrotaan maanneen maassa tapahtumapaikalla.

Ihmisiä kehotetaan välttämään aluetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.