Mainos

Autistista veljeä haukuttiin oudoksi – 6-vuotias sisko kirjoitti vaikuttavan kirjeen

Kuusivuotias tyttö osoitti käsittämätöntä kypsyyttä luokkatoverin kutsuessa hänen veljeään oudoksi.

Pieni tyttö puolusti veljeään ihailtavalla tavalla.

– Viime viikolla lapsi Lexin koulusta tuli hänen luokseen ja sanoi: "Sinun veljesi on outo." Lex kertoi lapselle, että hänen veljellään on autismi, mutta tuo lapsi ei tiennyt, mikä se oli, kertoo Lexin äiti Sophie Camilleri.

Äiti kertoo muun muassa Love What Matters -sivuston jakaman kuvan yhteydessä, että vaikka tilanne sai Lexin pois tolaltaan, halusi tyttö sen jälkeen päästä muuttamaan asioita. Lex halusi päästä puhumaan tärkeistä asioista kouluneuvoston eteen, joten hän kirjoitti kirjeen asiaa edistääkseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä lukee: "Maanantaina tunsin oloni surulliseksi, koska luokallani oleva tyttö sanoi, että veljeni on outo. Minun veljelläni on autismi, eikä hän ole outo. Haluaisin, että voisimme oppia kaikista vammoista koulussa. Sillä tavoin kaikki ymmärtäisivät, että jotkut ihmiset ovat erilaisia, mutta meitä kaikkia pitäisi kohdella samoin."

– Olen niin ylpeä, että Lex näkee asian näin ja haluaa muuttaa sen, kuinka muut lapset näkevät vammaiset lapset. Hän on vasta 6-vuotias ja on jo osa kouluneuvostoa haluten tehdä muutoksia, äiti hehkuttaa.

Video: Nämäkin lapset tietävät, miksei saa kiusata.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.