Mainos

Audin A1-mallisto täydentyy tehoversiolla

Audin pienin mallisarja täydentyy S1 ja S1 Sportback versioilla. Mallit on varustettu 2-litraisella turbomoottorilla, joka tuottaa 231 hevosvoimaa ja 370 Newtonmetrin väännön. Kiihtyvyys satasen nopeuteen vie pikkuautolta vain 5,8 sekuntia. S1 on suorituskyvyltään hyvin lähellä vuonna 2012 nähtyä Audi A1 quattroa, jota valmistettiin vain 333 kappaleen rajoitettu erä.

Muiden S-mallien tapaan S1 on varustettu quattro-nelivedolla. Neliveto on toteutettu taka-akselin yhteydessä olevalla hydraulisella monilevykytkimellä. Järjestelmään sisältyy myös elektroninen tasauspyörästön lukko.

Mallia on hiottu urheilullisempaan suuntaan myös ajettavuuden osalta. Alustaa sekä ohjausta on päivitetty ja Audi drive select -järjestelmällä voi vaikuttaa muun muassa moottorin reagointiin ja iskunvaimentimien jäykkyyteen.

Ulkoisesti S1 mallit tunnistaa A1 malleja erilaisista puskureista, pakoputkista sekä isommista vanteista ja jarruista. Sisällä käytetään tummia sävyjä sekä harjattua terästä. Lisäksi tarjolla on S-urheiluistuimet kiinteillä pääntuilla.

Auto esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuun alussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.