Asuntomessujen kiinnostavimmat kohteet – katso!

Kokkolan asuntomessut avataan kävijöille 15.7. Listasimme messujen erikoisimmat ja kiinnostavimmat kohteet jo etukäteen – katso ja tutustu.

Kokkolan asuntomessut pyörähtävät pian taas käyntiin. Tänä vuonna yksi kantavista ajatuksista on energiatehokkuus ja -säästö, mikä näkyy kohteiden lisäksi myös muun muassa ledi-valoilla valaistussa asuntoalueessa.

Pääteemana on Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille. Messualueelle Vanhansatamanlahteen valmistuu 131 kotia, joista 40 on näyttelykohteina. Asuinalueella sijaitsevat messukohteet ottavat huomioon ihmisen koko elinkaaren ja muuttuvat elämäntilanteet.

Kokkolassa senioriasuminen on nostettu esiin useissa kohteissa. On turvallinen kerrostaloasunto, iäkkäitten asukkaittensa tarpeet huomioivia omakotitalokohteita sekä kolmen sukupolven rinnakkaiseloa. Asuntomessujen panostus esteettömyyteen näkyy myös tapahtumina muualla Kokkolassa. Esimerkiksi elokuun 4. päivä Kokkolaan kokoontuu merkittävä joukko alan asiantuntijoita esteettömyyttä edistävän HYVISTO-projektin järjestämään ”Turvallista asumista, tasa-arvoista elämää”-seminaariin.

Kokkolan asuntomessut 15.7 - 14.8.2011 päivittäin klo 10–18, liput 10–19 euroa, perhelippu 38 euroa

Kuvat: Kokkolan asuntomessut

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja