Ässille ruotsalaishyökkääjä ja kaksi jatkosopimusta

SM-liigaseura Porin Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Christian Söderströmin kanssa. Lisäksi Austin Smith jatkaa Ässissä yksivuotisella ja Ville Ahlgren kaksivuotisella sopimuksella.

Ruotsalainen Christian Söderström saapuu Ässiin Italian pääsarjasta Val Pusterian joukkueesta. Hyökkääjä teki siellä 28 ottelussa 40 tehopistettä. Aiemmin urallaan Söderström pelasi Ruotsin pääsarjassa yhteensä 632 ottelua tehoin 111+125 =236. Hän on Ruotsin mestari vuodelta 2006.

– Söderström tuo leveyttä hyökkäykseen ja laajuutta ratkaisupelaajien rintamaan. Hän on hyvä puolustussuunnan pelaaja, mutta odotamme häneltä myös tehopisteitä, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola sanoo tiedotteessa.

Söderström pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 25. tammikuuta Ilvestä vastaan.

Dallas Starsin organisaatiosta Poriin saapunut Austin Smith jatkaa Ässissä myös ensi kaudella. Hän on pelannut Ässissä 11 ottelua tehoin 2+3=5. Oma kasvatti Ville Ahlgren jatkaa seurassa kaksivuotisella jatkosopimuksella. Tulokaskauttaan Liigassa pelaava hyökkääjä on pelannut 19 ottelua tehoin 2+0=2.

Lue myös:

    Uusimmat